YERLİ OTOMOBİL FABRİKASINA TALİBİZ

YERLİ OTOMOBİL FABRİKASINA TALİBİZ
Yerli otomobil üretimi için en elverişli bölgenin Samsun olduğunu belirten Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Yerli Otomobil Fabrikasının Terme’ye kurulması için kampanya başlattıklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta manşete taşıdığımız yerli otomobil ile ilgili “Bu yatırım kaçmaz” başlıklı haberimiz üzerine, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TOBB Genel Kurulunda talep ettiği yerli otomobil üretimi için en elverişli bölge Samsun’dur diyen Oda Başkanı Ekmekçi, açıklamasına şu şekilde devam etti.”Hava,kara,deniz ve demiryolu ulaşımında bölgemiz rakipsiz ve tek seçenektir.İlçemiz,yapılacak olan bu tür yatırımlara son derece elverişlidir.Yerli otomobil fabrikası için biçilmiş kaftandır.Biz. Terme olarak gerekli arsayı vermeye hazırız.Bu yatırım, ilçemizin ufkunu açacak,ekonomiyi ateşleyecek istihdam sorununu bitirecektir.Yan sanayiye bölgenin en büyük yatırımını mutlaka kazandırmalıyız.Terme Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız.Bu konuda ki kampanyamızı başlatmış bulunuyoruz” dedi.

HABER : Nevzat AKKAYA – Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel