Yeniden Refah Partisi’nden Çarşamba’da kongre

Yeniden Refah Partisi’nden Çarşamba’da kongre
Yeniden Refah Partisi’nin Çarşamba 1. Olağan Kongresi, Çarşamba Halk Eğitim Merkezi’nde partililerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kongre, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Sinevizyon gösteri ve ardından yapılan konuşmalar ile başladı. Yapılan konuşmalar sonrası kongrenin gündem maddelerine göre program devam etti. İstiklal Marşı ve Divan Teşekkülü sonrasında Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Suat Zor, konuşma yaptı. İl Başkanı Zor, Yeniden Refah Partisi’nin anlayışı ve ülke gündemine dair partililerle yaptığı paylaşım sonrası konuşmasını teşekkür ederek tamamladı.

Başkan Zor’un konuşmasının akabinde Kurucu yönetim kurulunun ibrası ve yeni yönetim kurulunun seçilmesine geçildi. Mevcut Başkan Av. Caner Bilgin’in aday olduğu genel kurulda, yapılan oylama ile birlikte Yeniden Refah Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Caner Bilgin güven tazelemiş oldu. Başkan Bilgin, katılımlarından dolayı partililere ve konuklara şükranlarını sundu.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Suat Zor’un yanı sıra, partinin çevre ilçe başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükçü, Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve bazı illerin ilçe başkanları konuk olarak katılım sağladı.


1-012.gif2-012.gif3-012.gif4-010.gif5-005.gif6-001.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber