Yeni Sezonda ‘rota’ çiziliyor!

Yeni Sezonda ‘rota’ çiziliyor!
TFF 3. lig 3. Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, gelecek sezon ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu

TFF 3. lig 3. Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor'un sezona başlamadan önce antrenman sahasının ve tesisin yenileneceği gözlemlendi. Yeni sezona hem çim sahayı hem de tesisi yenilenecek. Lige iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Yeşil-Beyazlılarda transfer ve takım hocası hakkında değerlendirmelerinde bulunan Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, takımın amaçlarından bahsetti.

Geçen sene ilk defa oynadıkları 3. Lig için gelecek sezonda ki planları hakkında konuşan Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, "Yeni sezonla ilgili çalışmalarımız var. Biz daha sezonu bitirmeden hocamızla ve yönetim kurulu üyelerimizle istişare yapmıştık. Geçen sene tecrübe olarak iyi bir tecrübe edindik. 3. Lig'i tanımış olduk. Burada ki oyuncu profilini, elimizdeki oyuncuları çıplak gözle izlemiş olduk. İnşallah yaptığımız transferler bizim umduğumuz ve istediğimiz gibi tutarda Çarşambaspor'u bir üst lige taşırız." dedi.

'Geleceğe dönük çalışmalarımız, sezon içinde de bitmedi'
Geleceğe yönelik çalışmalarının bitmediğini aktan Başkan Özkan Yıldırım, "Biz, hep geleceğe yönelik oyuncu takiplerimizi, alt yapıdaki ve A takımdaki hocalarımız tarafından olsun devamlı oyuncu takibini hiçbir zaman bırakmadık. Bizim geleceğe dönük çalışmalarımız, sezon içinde de bitmedi. Önümüzdeki günlerde yönetim kurulu ile birlikte toplantı yapıp, ne yapacaklarımızı karar verip yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

'Bizim önceliğimiz hocamız'
Çarşambaspor Teknik Direktör Kenan Yelek'ten memnun olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, "Hocamızla birlikte iki taraflı şartlarda anlaştıktan sonra bir sorun kalmıyor. Bizim önceliğimiz hocamız. Teknik Direktör Kenan hocamızla birlikte çalışmak istiyoruz, kendisiyle devam etmek istiyoruz ama bu futbol. Futbolda bazen ayrılıklar da olur, birleşmelerde olur.  Hocamızla alakalı kararımız aynı. Hep birlikte iyi bir hava yakaladık." şeklinde konuştu.

'Amacımız, profesyonel köklü bir kulüp bırakmak'
Çarşambaspor için amaçlarının, köklü bir kulüp geride bırakmak olduklarını açıklayan Yıldırım, "Çarşambaspor'da yıllardan beridir görülmemiş 2 sezondur bir başarı var. En büyük etkenlerden biri de hocamız ve teknik ekibimizdir. Hep birlikte uyumlu çalışarak Çarşambaspor'u buralara kadar getirdik. Biz inanıyoruz ki Çarşambaspor daha iyilerini hak ediyor. İnşallah onu da başaracağız. Bizim amacımız her şeyden önce Çarşambaspor'a, geleceğini kazanacak profesyonel köklü bir kulüp bırakmak." diye konuştu.

Son olarak gelecek sezonda kadroda kesin yer alacak isimleri belirten Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, şunları söyledi; "Önümüzdeki sezonda birlikte olacağımız oyuncularımız az çok belli. Kendileriyle 2 senelik sözleşme yapmıştık. Fırat, Mete Han, Abdulsamet, Cihan, Kemal Sabri, Serhan ve Metin ile birlikte bir sezon daha geçireceğiz."

İlerleyen günlerde yapılacak transferler, sporseverler tarafından merakla bekleniyor. 

HABER: Yağmur AYAN - Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir