İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

YENİ SEZON HAYIRLI UĞURLU OLSUN

YENİ SEZON HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Takımımız ilk maçını Şile deplasmanında 2-0 kaybettikten sonra içerdeki ilk maçımız Darıca Gençlerbirliği ile oynayacak. Son yazımda tanımladığım Kulüp profiline Darıca uymakta, uzun yıllardır 3 ligde oynuyorlar ve bu kültür oluşturmuş durumdalar. 2017/2018 sezonunda 2 lige çıkmışlar aynı sene düşmüşler ve orta sıralarda bazen play oynayarak oflarda standartlarını hiç bozmadan devam ediyorlar.

                Transferlerine şöyle bir baktım ana kadroya birkaç iyi takviye yanında genç oyuncuları transfer etmişler. Beşiktaş ve Fenerbahçe U 19 iki topçu almışlar. Söz buraya gelmişken 2 hafta kadar önce Çarşambaspor – Kadıköy U-18 hazırlık maçı izlemiştim. Takımımızda oynayan bir santrafor genç vardı. Üstüne eğilinirse seneye Çarşambaspor’da değerlendirilebilir diye düşündüm. Altyapımızdan 3-4 topçu her an istim üzerinde olmalı ve A takımda değerlendirilmeli gerekli zamanlarda. Buda üstyapı hocalarımızın ve yönetimimizin tavrı ile olacak elbette.

                Darıca’ya gelirsek; Çarşambaspor’un olmasını düşündüğüm bir yapılanma adeta yıllardır bu ligde bulunmaları takdire şayan, asansör takım değil yani ellerindeki kadroyu koruyarak takviyelerle sezona başlıyorlar ve başarılı oluyorlar. İlginç bir yanları da sezon içinde hoca değiştirmekte hiç tereddüt etmiyorlar. 5-6 yılına baktım sezonu aynı hoca ile bitirdikleri vaki değil bunu da kenara not etmiş olayım.

               Bizim takımımıza gelince; ilk maçta geçen yılki takımımızdan kaleci dahil 5 oyuncumuz sahada yer almış (Kaleci Kadir, Muhammed Mustafa Doğan, Metehan, Aykut, Metin ),  6 oyuncumuzda  yeni transfer olarak yerlerini almışlar. Yedek olarak geçen yıldan Abdulsamet ve Fırat oyuna girmiş diğer 4 yeni transferden Ahmet oyuna ikinci yarıda dahil olmuş.

               Bunu niye yazıyorum, yeniden kurulan bir takım gibi duruyoruz, 6-7 oyuncunun içine 2-3  tane atmış olacağımız zamanlarda daha uyumlu sezonlara başlangıç yapacağımızı ümit ediyorum.

               Transferlerin bekraundlarını zaman zaman yazarım ama genel anlamda transfer edildikleri takımlarının iyileri ve 2-3 lig tecrübeleri var.

               Takımımıza sahamızdaki ilk maçta başarılar diliyorum. Özellikle vurgulamak istediğim konu mücadeleyi üst düzeyde tutan bir Çarşambaspor’umuzun burada yenemeyeceği takım olmaz bu futbolcu profili ile.

               Sahada alın teri akıtan ve kazanma hırsı olan 3.ligin futbolcusudur ve takımıdır gerisi lafı güzaf bizim ekibimiz de iyi bir ekip ve kazanacak inşallah.

               Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

               

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi