Yeni Müdür Özdemir, Göreve başladı

Yeni Müdür Özdemir, Göreve başladı
Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Telat Aktaş’ın İnebolu İlçesi’ne atanmasının ardından boşalan koltuğa Çarşamba Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Özdemir geçti

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Özdemir yaptığı açıklamada, “3 Haziran 2014 Tarihi itibariyle Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevime başlamış bulunmaktayım. Şahsıma  tevdi edilen  bu görevin onurunu taşımakla birlikte büyük bir sorumluluğunda bilincindeyim.Çalışmalarımızı, yürütürken takım ruhu ile  yeniliklere açık katılımcı bir eğitim faaliyeti gerçekleştirme anlayışı içerisinde, Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkelerine bağlı kalacağımız şüphesizdir. Bizlere emanet edilen geleceğimizin teminatı en değerli varlıklarımız olan gençlerimizi ve çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımıza inancım tamdır.  Oluşturacağımız sinerji , birlik ve beraberlik saygı ,sevgi ve hoşgörü anlayışı içerisinde ortak aklı kullanmak suretiyle Çarşambayı  eğitim, öğretim , sosyal , sportif ve kültürel alanlarda daha üst seviyelere birlikte taşıyacağımıza yürekten inanıyorum.          Bizlere emanet ettiğiniz yavrularınızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu yolda bizlere destek olmanız, gücümüzü arttıracak ve başarıya ulaşmayı kolaylaştıracaktır. Tüm okullarımız çocuklarımızı, hayata hazırlayan kurumlar olarak sizlerin iş birliğine ve desteğine her zaman açık olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle yaptığı tüm başarılı hizmetlerinden dolayı önceki  Milli Eğitim Müdürlerimize, halen üstün hizmet anlayışı içerisinde görevinin başında bulunan personelimize ,yöneticilerimize , öğretmenlerimize, velilere ve öğrencilerimize en içten saygılarımı ve sevgilerimi  sunarım.”dedi.


MUSTAFA ÖZDEMİR KİMDİR?

1966 yılında Terme ilçesi Geçmiş köyünde doğdu. ilköğrenimini köyünde tamam ladıktan sonra kaydolduğu Çarşamba İmam - Hatip Lisesi´nden 1984 yılında mezun oldu. 1984 yılında Çarşamba ilçesi Yüzüncüyıl köyünde imam - hatiplik yaptı. 1986 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ne kaydoldu. 1991 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nden mezun oldu. 1991 yılında Aydın ili Nazilli ilçesi İsabeyli İlköğretim Okulu´nda Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenliği yaptı. 1992 yılında askerliğini yedek subay öğretmen olarak Mersin ili Tarsus ilçesi Barboros Hayrettin Lisesi´nde Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi ifa etti. 1993 yılında Nazilli İmam - Hatip Lisesi´nde Meslek Dersleri öğretmenliği yaptı. 1994 yılında Artvin ili Şavşat ilçesi Tepeköy İlköğretim Okulu´na Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmeni olarak atandı. 1998 yılında atandığı Anafartalar İlköğretim Okulu´nda Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenliği ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2003 yılında Çarşamba Yeşilırmak Lisesi müdürlüğüne atandı. 2010 yılına kadar Yeşilırmak Lisesi müdürlüğü görevini yürüttü. Daha sonra 2010 yılında Çarşamba Fen Lisesi müdürlüğü görevini yaptı. 2010 yılında başladığı Çarşamba Anadolu İmam - Hatip Lisesi müdürlüğü görevinin ardından 3 Haziran 2014 Tarihinden itibaren Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber