Yeni Müdür Aktaş’tan Başkan Belur’a ziyaret

Yeni Müdür Aktaş’tan Başkan Belur’a ziyaret
Ayvacık İlçesine yeni atanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Halil Kalaycı ile birlikte Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret ettiler.

Başkan Mustafa Belur’u ziyaretinde konuşan Gençlik Hizmetleri  ve Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş, “Ayvacık İlçemiz için gerekli tüm çalışmaları yapmaya hazırız. Belediye Başkanımız Mustafa Belur’un da spora ve gençliğe verdiği önemden haberdarım ve bu Ayvacık İlçemiz için çok güzel bir avantaj. İnanıyorum ki Belediye Başkanımın spora ve sporcuya verdiği önemle bizler koordineli olarak çok olumlu işler çıkaracağız.’’ Dedi.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Daha verimli bir gelecek elde etmek amacıyla ilçemiz gençliğine verilmesi gereken önemin farkında olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’na yaptığımız girişimler sonucunda Belediye Bahçemizden 1000 m2 alan Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis edilerek imar planına işlendik. Önümüzdeki yıllarda yapım çalışmalarının başlanacağı Gençlik Merkezi Projemiz sayesinde gençlerimizin hem eğitim hem spor anlamında kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamış olacağız. Bizler elimizden geldiğince spora ve sporcuya destek olmaya çalışıyoruz. ‘’ Dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Belur, Genç ve dinamik bir Müdürü İlçede görmekten mutlu olduğunu belirterek Telat Aktaş’a yeni görevinde başarılar dilerdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz