Yeni Kaymakam Güney’e ziyaret!

Yeni Kaymakam Güney’e ziyaret!
İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Balıkesir Vali Yardımcılığı görevinden Çarşamba İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Mustafa Güney’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Son olarak Kaymakam Güney’i Çarşamba Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu ziyarette bulundu.
Kısa bir süre öne Çarşamba İlçe Kaymakamlığı görevine atanan ve görevine başlayan yeni kaymakam Mustafa Güney, ‘hayırlı olsun’ dileklerini kabul etmeye devam ediyor. Kaymakam Güney’in son olarak ziyaretçisi ise Çarşamba Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu ziyarette bulundu.  

Başkan Selahattin Akkuş ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Kaymakam Güney’i makamında ziyarette bulunarak ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Mustafa Güney, Çarşamba Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkuş’a teşekkürlerini sundu.

İlçede ki görevinde başarı dileklerinde bulunan Başkan Selahattin Akkuş ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Güney’in STK’lar la birlikte koordineli bir şekilde ilçenin kalkınması için faaliyetlerin gerçekleştirileceğine inandıklarını ifade ettiler.

Ziyaret bir süre süren sohbetin ardından ve çekilen fotoğrafın ardından son buldu.

HABER: Ayhan GONCA – Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber