Yeni hoca, 1 puan

Yeni hoca, 1 puan
Trendyol Süper Lig: Y. Samsunspor: 0 - RAMS Başakşehir: 0 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Y. Samsunspor sahasında karşılaştığı RAMS Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
54. dakikada Pelkas’ın pasında topu filelere yollayan Keny’in golü ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.
61. dakikada Holse’nin serbest vuruştan ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Ercan’ın kafa vuruşunda direğin solundan dışarı çıktı.
67. dakikada Soner’in pasında ceza sahasında kaleyi karşısında gören Holse’nin şutunda kaleci Volkan meşin yuvarlağı güçlükle kurtardı.
85. dakikada Zeki'nin ceza sahasına gönderdiği topa son anda ayak uzatan Ercan’ın şutunda meşin yuvarlak az farkla dışarıya gitti.

“Tek eksiğimiz goldü”
İlk maçından 3 puanla ayrılmak istediklerinin altını çizen Markus Gisdol, “Takımımı maçta sonra tebrik ettim. Güzel bir oyun sergiledik. Tek eksik olan şey goldü. Önde bastık, iyi baskı kurduk, öne doğru oynamaya çalıştık, birçok top kaptık. Maçtan önce konuşmada oyunculara bu bölgedeki insanların savaşmayı çok sevdiğini aynı karakteri sahada göstermek gerektiğini söyledim. Taraftarımıza da teşekkür ederim. İnanılmaz şekilde bizi desteklediler. Bu şekilde devam edersek başarılı olacağımızı düşünüyorum. Ligin son sırasında bulunuyoruz. İlk önce yapmamız gereken birlik ve beraberliği sağlamamız gerekiyor. Antrenmanlarda gördüğüm kadarıyla çok iyi oyuncularımız var. Sistemi değiştiren bir hoca değilim. Oyuncuların birbirleriyle oynayıp alışmaları gerekiyor. Fofana’nın oyuna girmek istememesi gibi bir durumu söz konusu olmadı. Yapmamız gereken çok iş var. Bugün tek eksik goldü. Çok az da olsa şansa ihtiyacımız vardır. 1 gol atsak belki birkaç tane daha gol bulabilirdik” dedi.

Hakemler: Murat Erdoğan, Gökhan Barcın, Hakan Karabalcık
Y. Samsunspor: Okan Kocuk, Mickael Tırpan (Zeki dk. 72), Lubo Satka, Van Drongelen, Soner Gönül, Emre Kılınç, Flavien Tait (Muahammet Ali dk. 82), Ait Bennasser (Osman dk. 85), Carlo Holse (Soner Aydoğdu dk 82), Ercan Kara (Dimata dk. 85), Marius Mouandilmadji
Yedekler: Szumski, Alim, Fofana, Yunus Emre, Muhammed
Teknik Direkör: Markus Gisdol
RAMS Başakşehir: Volkan Babacan, Leo Dubois (Ömer Ali dk. 85), Ousseynou Ba, Leo Duarte, Jerome Opoku, Deniz Türüç (Dennis dk. 67), Berkay Özcan (Karzev dk. 75), Danijel Aleksic (Emirhan dk. 67), Dimitrios Pelkas (Serdar dk. 75), Joao Figueiredo, Paulin Keny
Yedekler: Deniz Dilmen, Lima, Camali, Mehdi, Mahmut
Teknik Direktör: Çağdaş Atan
Sarı kartlar: Emre, Marius (Samsunspor), Dubois, Ba (RAMS Başakşehir )

aw058888-02.jpg

aw058888-01.jpg

aw058888-06.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor