Yeni hastaneyi Vali inceledi

Yeni hastaneyi Vali inceledi
Samsun Valisi Osman Kaymak, bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla geldiği Çarşamba İlçesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan Yeni Devlet Hastanesi binasını inceledi.

Çarşamba İlçesi’nde bir dizi programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla ilçeye gelen Samsun Valisi Osman Kaymak, yapımı tamamlanmak üzere olan Yeni Devlet Hastanesi binasını gezdi. Vali Osman Kaymak, Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç ve Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ile birlikte, Çarşamba ilçesinde bulunan 8.900 metre kare oturma alanı ve 250 yatak kapasiteli 'Çarşambaya Özel' Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Çarşamba ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesinin ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinde, merkezi monitör sistemi ile hastanın önceki dosyalarına gerek kalmadan tüm bilgileri ilgili hekim tarafından görülebilecek. Türkiye'de acil poliklinikte 65. Sırada olan Çarşamba Devlet Hastanesi'nin hizmete girecek olan yeni binasının birçok ünitesinde yerli marka Etkin Tıbbi Cihazlar kullanıldı.

Hastanelerde yaşanan enfeksiyon vakalarına karşı sterilizasyon ünitesinin en son teknoloji ile donatıldığı Yeni Çarşamba Devlet Hastanesindeki hasta odaları, özel hastaneleri aratmayacak konfor niteliğinde olacak.

HABER: Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber