Yeni Anayasa mesaisi başladı

Yeni Anayasa mesaisi başladı
TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığındaki Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri, liderlerle görüşüyor.

 

CHP

 

TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığındaki Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu'nun Meclis'deki makamında basına kapalı gerçekleşen görüşme 45 dakika sürdü.

 

MHP

 

TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığındaki Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri, MHP Lideri Bahçeli'yi Meclis'teki makamında ziyaret etti. Bahçeli, Komisyon üyelerini makam odasının kapısında karşıladı. Görüşmede MHP Grup Başkanvekilleri Mehmet Şandır ve Oktay Vural da hazır bulunurken, basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme 40 dakika sürdü.

 

BDP

 

TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığındaki Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri, BDP Grubnu ziyaret ediyor. Çiçek ve beraberindeki Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmelerinin ardından BDP Eş Başkanları Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak ile biraraya geldi. Görüşmede BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan da hazır bulunuyor. Görüşmenin ardından Meclis Başkanı Çiçek, muhalefet partilerini ziyaretlerine ilişkin bir açıklama yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel