YELEK,’ÜÇ PUANLA BAŞLAMAYI HEDELİYORUZ’

YELEK,’ÜÇ PUANLA BAŞLAMAYI HEDELİYORUZ’
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek,” İkinci yarıya Atakum Belediyespor maçı galibiyet ile başlamayı hedefliyoruz ”dedi.

‘İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK’

Dere arası kampını değerlendiren Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek,” Antalya’nın Belek içerisindeki Anakart Oteli’nde yaptığımız kamp boyumca takımımıza yeni dahil ettiğimiz oyuncularımızın yanı sıra mevcut kadromuzdaki oyucularımız ile birlikte yaptığımız hazırcılık maçlarıyla birbirileriyle olan uyum sorunu ortadan kaldırdık. Takım olarak iyi bir kadroya sahibiz. İkinci yarıdaki maçlarımızı kazanmak zorundayız” diye konuştu.

‘KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDECEGİZ’

Kamp dönüşü futbolculara izin verdiklerini hatırlatan Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Yelek,” İlk yarıdan daha çok ikinci yarıdaki tüm maçlarımız bizim için önemli bunun bilincineyiz. Bu arada Salı gününden itibaren kendi tesislerimizde Samsun derbisi niteliğini taşıyan Atakum Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacağız Hafta sonuna kadar yapacağımız idamlar sonucunda rakibimizin karşısına çıkacağız. Güzel bir maç olacağına inanıyorum ”dedi.

Köksal ÖNER

yelek,’uc-puanla-ile-baslamayi-hedeliyoruz’.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir