YELEK, ‘MAÇI ZOR KAZANDIK’

YELEK, ‘MAÇI ZOR KAZANDIK’
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek, ”Görelespor karşısında maçı zor kazandık ”dedi

RAKİBİMİZ KOŞAN VE MÜCADELE BİR TAKIM

Zor bir maç olduğunu hatırlatan Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek, “Özelikle ilk yarıda karşımızda koşan ve mücadeleden ve genç bir kadroya sahip olan Görelespor karşı istenilen oyunu sergileyemedik. İkinci yarıda iyi onamamıza rağmen attıkları gole öne geçtiler. Son dakikalarda atiğimiz göllerle öne geçmeyi başardık. Rakibimiz lider Fatsa Belediyespor gibi takımla berabere kaldı. Bu maçı kazandığımız için mutluyuz ”diye konuştu. 

yelek,-‘maci-zor-kazandik’-(2).jpg

GÜZEL BİR MAÇ OLACAĞINA İNANIYORUM

Lığın alt sıralarda yerini alan Çorum Eti Lisesispor maçının hazırlarına başlayacaklarını belirten Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Yelek,” Hafta sonu kadar yapacağımız idmanlarla rakibimizi karşısına çıkacağız. Güzel bir maç olacağına inanıyorum. Çorum Eti Lisesispor maçı dahil diğer maçlarımızda kazanmak zorgudayız. Takımımızda sakat ve cezalı bulunmuyor. Çarşambaspor bu lige yakışmıyor.  Daha farklı yerlerle de olması gerekiyor ”dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber