YELEK, ‘İYİ MÜCADELE ETTİK’

YELEK, ‘İYİ MÜCADELE ETTİK’
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek yaptığı değerlendirmede “Sinopspor’a karşı 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik”dedi.

İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

Üç puan için mücadele ettiklerini belirten Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, ”Rakibimizin karşında karşılaşmaya iyi başlayan taraf biz olduk. Bu arada İlk yarın son dakikalarında Olivera Alves Farias Danilo’un atiği iki golden sora net  gol pozisyonlarını bulmamıza rağmen değerlendiremedik. Daha sora maçın 85 inci dakikasında Olivera Alves Farias Danilo aradaki farkı üç’ e çıkarttı. Alınan bu güzel galibiyetten sonra futbolcularımı kutluyorum. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz.”diye konuştu.

DEVAMINI GETİRECEĞİZ

Hafta sonu ligin son sırasında buluna Orduspor maçının hazırlılarına başlayacaklarını ifade eden Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Yelek,”  Sinopspor maçı galibiyeti ile biraz rahatladık. Altımızda bulunan takılanlarda maç kazanmak için mücadele edecekler. Oynayacağımız Orduspor maçı dahil puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Takım olarak iyi bir kadroya sahibiz. Lığı istediğimiz yerde bitireceğimize inanıyorum ”dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor