YEDAŞ’ta sorunlar konuşuldu

YEDAŞ’ta sorunlar konuşuldu
AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ve ilçe belediye başkanları, düzenlenen toplantıda merkez ve ilçelerde yaşanan elektrik sorununu ele aldı

Samsun ve ilçelerindeki köy ziyaretlerinde yaptığı toplantılarda kendisine iletilen elektrik enerjisi sorunlarını gündemine alan AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır’ın başkanlığında gerçekleşen toplantı, YEDAŞ Genel Müdürlüğü Melita Toplantı Salonu’nda yapıldı. YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıya, Samsun’un ilçe belediye başkanları ve yetkili müdürleri, YEDAŞ Samsun İl Koordinatörü Tevfik Fikret Demirel katıldı.
YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu’na ve mesai arkadaşlarına teşekkür eden Milletvekili Bakır, “YEDAŞ’ın 2015 yılındaki yatırımlarını kırsal bölgelerde gerçekleştirmesi memnuniyet vericidir. YEDAŞ tarafından çok önemli bir yol kat edilerek devam eden çalışmalarla birlikte elektrik konusunda karşılaşılan sorunların çözüme kavuşacağına inanıyorum. Belediye Başkanlarımızın da YEDAŞ’la doğru iletişim halinde olması oldukça önemli. Sizlere gelen talepleri, YEDAŞ’la paylaşın ve çözümü noktasında ortak hareket edin. 2015 yılı sonunda elektrik enerjisi ile ilgili tüm sorunları birlikte tamamlayalım” dedi.

“SORUNLARI BİLİYORUZ”
Samsun’un enerji sorunlarının çözümü noktasında sürekli iletişim halinde oldukları Milletvekili Bakır’a teşekkür eden YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu ise, “2014 yılında kırsalın fotoğrafını çektik. Biz sorunları biliyoruz. 25-30 yıldır enerji taşıyan ve ömrünü doldurmuş şebekelerin iyileştirme projelerini masaya yatırdık. Büyük bir bütçe hamlesi ile kırsaldaki elektrik enerjisi sorunlarına ‘neşter’ vurmaya başladık. Vekilimiz hızla değişen ve gelişen Samsun için Ankara’daki en önemli gücümüz. Bölgelerdeki sorunları sürekli olarak takip ediyor ve aldığı talepleri bizimle anında paylaşıyor. Çözümü için de ortak hareket ederek, bölgeye yapılacak olan yatırım süreçlerinde takıldığımız bürokrasinin kapılarını bizlere açıyor. Vekilimizin gücü, yatırımda önümüzü açtığı için daha hızlı ve verimli çalışıyoruz. Samsun merkezi ve kırsalında kalite ve kesintisiz elektrik enerjisi hizmeti sunmamız adına bizler için tüm imkanlarını seferber eden ve daima yanımızda yer alan Milletvekilimiz Prof. Dr. Tülay Bakır hocamıza şirketimiz adına teşekkürü borç biliyoruz” diye konuştu.

İHA

dfjv.jpg

j.20150127101538.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir