YEDAŞ'IN IŞIĞI SÖNDÜ...

YEDAŞIN IŞIĞI SÖNDÜ...
Çalık Enerji’de, 2009 yılında özelleştirme süreci ile birlikte sorumlusu olduğum YEDAŞ’ın özelleştirme süreci sonrası 2010 yılında atandığım Genel Müdür görevimden 7 Nisan 2016 tarihi itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.

1992-2008 yıllarında bürokrat olarak çeşitli kademelerinde görev yaptığım TEDAŞ’tan ayrılarak, 2008 yılında Enerji Özelleştirmeleri ve Kamu İhaleleri Koordinatör olarak transfer olduğum Çalık Enerji’de, 2009 yılında özelleştirme süreci ile birlikte sorumlusu olduğum YEDAŞ’ın özelleştirme süreci sonrası 2010 yılında atandığım Genel Müdür görevimden 7 Nisan 2016 tarihi itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.

Bununla birlikte; Çalık Holding ve Limak Holding Ortaklığı'na bağlı Kosova Elektrik Dağıtım Şirketi (KEDS) İcra Kurulu Başkanlığı, Çalık Holding ve Kiler Holding Ortaklığı'na bağlı Doğu ARAS Enerji Yatırımları A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyeliği, Çalık Holding ve Limak Holding Ortaklığı'na bağlı Sırbistan'da bulunan LC Supply D.O.O Şirketi ile Çalık Holding'e bağlı Türkmen'in Altın Asrı Elektrik Toptan Satış A.Ş.’nin üst düzey yöneticilikleri görevlerimden de ayrılıyorum.

2011-2015 Dönemi’nde birlikte çalıştığım son derece kaliteli ve donanımlı arkadaşlarımın 2016-2020 Dönemi’nde de güçlü kılınarak alışık oldukları üst düzey performanslarına odaklandırılabildikleri sürece, tıpkı ilk 5 yıldaki gibi verimlilik ve başarı için tüm yasal ve teknik altyapı hazır olarak gözüm arkada kalmadan gönül rahatlığıyla teslim ediyorum.

Zirvede iken bırakabilme erdemliği olarak gördüğüm bu kararımı, yoğun bir iş dönemi, kuruluş, memnuniyet, ileri görüş, yaratıcılık, kurumsallaşma çalışmaları, hedeflere yürümekteki süreç ve başarılar ve gelinen noktada, yeni misyon ve vizyon arayışı olmadan, biraz dinlenmek, aileme daha çok zaman ayırabilmek ve çok uzun olmasa da rutin bir yaşam sürmek istiyorum. Bugüne kadar birlikte elde ettiğimiz başarılarımızı izlemek ve bu yolculuğa da devam etmek istiyorum.

Sonuç olarak;

Bu duygu ve düşüncelerle, Çalık Enerji’de ve YEDAŞ'ta çok güzel, heyecanlı, aktif yıllarımız oldu. Bu süreçte bize katkıları olan ve güvenlerini esirgemeyen Çalık Enerji, Çalık Holding ve ortaklıklarına,YEDAŞ’taki tüm üst yönetim ve mesai arkadaşlarıma,siyasi aktörlere ve bürokratlara, sivil toplum kuruluşlarına ve paydaşlarımıza, siz değerli medya kuruluşlarımıza ve geçtiğimiz 6 yılda yön birliği yaptığımız süreçte ‘Sürdürülebilir Rol Model Yönetim ve İlişkilerde’ bulunduğumuz herkese teşekkürü bir borç biliyorum.

Saygılarımla.

Nurettin TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir