YEDAŞ ekipleriyle bayrama hazır

YEDAŞ ekipleriyle bayrama hazır
Ramazan Bayramı’nda elektrik enerjisinin kullanımı açısından aşırı yüklenmeler yaşanabileceğini dikkat çeken YEDAŞ, kurduğu ‘Arıza Özel Ekipleri' ile olası bir arızaya karşı müdahale için 24 saat hazır bekleyecek

Samsun, Çorum, Ordu, Amasya ve Sinop illerinde müşterilerine kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtımı hizmeti sunan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), Ramazan Bayramı öncesinde olası elektrik arızalarına karşı tüm tedbirlerini aldı. YEDAŞ, bayram süresince 186 Nolu Elektrik Arıza Hattı’ndan hizmet verecek. Olası arızalara müdahale etmek için 5 ilde ‘Arıza Özel Ekipleri' oluşturan YEDAŞ Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Hizmet alanımızın kamu hizmeti niteliği taşımasından dolayı Şirketimizin ‘Kaliteli ve Kesintisiz Hizmet Politikası’ uyarınca, sorumluluk bölgemizde hizmetlerimizin kesintiye uğramaması için özel ekiplerimizle çalışmaya devam edeceğiz” denildi.

EKİPLER ‘24 SAAT’ HİZMET VERECEK

YEDAŞ’ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Ramazan Bayramı’nı vatandaşlarımızın huzur ve sükun içerisinde geçirebilmesi adına Şirketimize düşen görev ve sorumluluklar çerçevesinde tüm tedbirler alınmıştır. Müşterilerimizle kontrollü ve kaliteli iletişim kurmak için 7 gün 24 saat hizmet veren 186 Nolu Elektrik Arıza Hattımız her an ulaşılabilir bir iletişim merkezi olarak hizmet verecektir. Arıza Özel Ekipler ise olası bir arızaya karşı müdahale için 24 saat hazır bekleyecektir. Şirketimize ait www.yesilirmakedas.com adlı kurumsal web sitesinde oluşturduğumuz öneri, talep ve şikayet formlarıyla, müşterilerimiz Türkiye’nin her noktasından bizimle iletişime geçebilmektedir. Müşterilerimizin bayram tatilini sevdikleri, akrabaları, eş ve dostlarıyla, mutlu ve huzurlu geçirmesini temenni ederiz. Saygılarımızla."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir