YAZET Kurslarına büyük ilgi

YAZET Kurslarına büyük ilgi
Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba Şube Başkanı Mustafa Barutçu, dernekleri tarafından düzenlenen YAZET kurslarına büyük ilgi olduğunu açıkladı.

Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba Şube Başkanı Mustafa Barutçu, dernekleri tarafından açılan yaz kursları YAZET konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Anadolu Gençlik Derneği, her yaz olduğu gibi bu yazda Türkiye genelinde Yaz Etkinlikleri seferberliği düzenleyerek çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve kötü çevreden kurtarmak için, eğitilmiş bir nesil, anne babasına saygılı, ülkesinin ve bayrağının sevdalısı bir toplum oluşması yolunda üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalışmıştır. Bugün, yıllarca ihmal edilmiş, geleceğimizin teminatı binlerce genci, çatımız altında toplayarak alkol, kumar, kapkaç, uyuşturucu ve her çeşit kötü alışkanlıktan korumayı ve kurtarmayı kendimize ilke edinmenin ve tüm mesaimizi bu kutsal amaç uğrunda harcamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Anadolu Gençlik Derneği bu sene de 2 aylık bir programla gençlerimize hafta içi öğle vaktine kadar, alanında uzman hocalarla temel dini bilgiler eğitimi, maddi ve manevi değerler eğitimi, karakter eğitimi, sosyal ve sportif faaliyetleri de bünyesinde barındırarak, hem eğiten hem eğlendiren ve hem de dinlendiren bir Yaz Etkinliği programı hazırlamıştır.  

Ailelerimize sesleniyoruz; çocuklarınızın yaz dönemini boş geçirmemeleri için Anadolu Gençlik Derneğinin Yaz Etkinliklerine davet ediyoruz. Gençlerimize sesleniyoruz; eğlenmenin ve öğrenmenin zevkine Anadolu Gençlik Derneğinin Yaz Etkinliklerinde hep birlikte varalım. Kayıtlarımız 3 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Allah nasip ederse 14 Haziran Cuma günü okullarımız yaz tatillerine başlayacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda Anadolu Gençlik Derneğimiz gençlerimizi maddi ve manevi en iyi şekilde eğitmek için 17 Haziran pazartesi günü Yaz-Et kursu başlayacaktır. Bütün gençleri yaz etkinliklerimize davet ediyoruz.” Denildi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel