‘Yavuz Selim Vakfı Kültür Merkezi’ dualarla açıldı

‘Yavuz Selim Vakfı Kültür Merkezi’ dualarla açıldı
Çarşambailçesi Batıyakasında ‘Yavuz Selim Vakfı Kültür Merkezi’ inşaatının temel atma töreni geniş katılımlı bir programla gerçekleştirildi.

Çarşamba İlçesi Sungurlu Mahallesi üzerinde açılacak olan ‘Yavuz Selim Vakfı Kültür Merkezi’ inşaatında temel atma töreni gerçekleştirildi. Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Yavuz Selim Vakfı Çarşamba Şube Başkanı Ahmet Emin Okur’unselamla konuşmasının ardından Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan,  Yavuz Selim Vakfı Genel Merkezi’nden Saadettin Parlak ve İFAM Başkanı Dr.İhsan Şenocak hitaplarda bulundu.

Programda konuşan Yavuz Selim Vakfı Çarşamba Şube Başkanı Ahmet Emin Okur, katılımlarından ötürü tüm davetlilere teşekkür etti. Ardından konuşmaya yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan,      ilçede ilim adına önemli bir kazanım olacak olan Yavuz Selim Vakfı Kültür Merkezi inşaatının ilçeye ve bölgeye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Doğan’ın konuşmasının ardından konuşan Yavuz Selim Vakfı Genel Merkezi Mütevelli Heyetinden Sadettin Parlak ve İFAM Başkanı Dr. İhsan Şenocak’ta Kültür Merkezi’ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundular. Konuşmaların sonrasında yapılan dualar ile temel atma töreni gerçekleşti.


Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, mülki ve idari amirler, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı, Yeniden Refah Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Caner Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri, vakıf üyeleri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

img_9008.png

untitled-17.png
HABER: Nurhan GÜZEL- Berat GONCA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber