Yaşlılardan gençlere tavsiye

Yaşlılardan gençlere tavsiye
Çarşamba ilçesinde mikrofon uzattığımız yaşlı nüfus kesiminde ki vatandaşlar, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle, gençlere tavsiyelerde bulundular.

Birleşmiş Milletler tarafında 1990 yılında alınan kararla ilan edilen 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Çarşamba ilçesindeki vatandaşlara mikrofon uzattık. İlçede yaşayan yaşlı nüfus, kendi taleplerini paylaşırken gençlere de tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmediler. 
img_8564.jpg 

Korona virüs döneminde yaşlı nüfus

Yaşlı nüfus dünya genelinde etkili olan korona virüs salgının sürecinde sokağa çıkamadıklarını ancak  normalleşme döneminde sokaklarda, parklarda, bahçelerde vakit geçirebildiklerini belirtirlerken, bir an önce bu kötü günlerin geçmesini diliyorlar.
img_8581.jpg

Gençlere tavsiyelerde bulundular

Bu kadar yıldan sonra edindiğiniz tecrübelerden esinlenerek gençlere ne gibi tavsiyelerde bulunuyorsunuz sorusuna, gençliklerinin çok hızlı geçtiğini söyleyen eli öpülesi büyüklerimiz  gençlere ise şu tavsiyelerde bulundular: “asla kötü alışkanlıklar edinmesinler, okusunlar, büyüklerine saygılı ve küçüklerine sevgi ile yaklaşsınlar, bir hedefleri olsun vatanlarına milletlerine sahip çıkan ülkesini seven bir nesil olsunlar” dileklerinde bulundular.

HABER : Gülizar KELEŞ – Büşra KOCATAŞ  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber