Yaşlılar Gününde Şehit Annesine ziyaret

Yaşlılar Gününde Şehit Annesine ziyaret
Samsun’un Salıpazarı İlçesinde İlçe Jandarma Komutanı Asb. Kd. Başçavuş Hakan Akçay, Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle, şehit annesi Meşküre Osma’yı ziyaret etti. Şehit annesinin hayır duasını alan Akçay, ailenin misafiri oldu

Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanı Asb. Kd. Başçavuş Hakan Akçay, Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle ilçede yaşayan şehit annesi Meşküre Osma’nın evine ziyarette bulundu. Osma ailesinin misafiri olan Akçay ve Salıpazarı İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Asb. Üst Çavuş Ayhan Serbest, şehit annesinin elini öperek, hayır duasını aldı.

Komutan Akçay, “Milli ve manevi değerlerimizin yaşatılarak gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi gören yaşlılarımız bizim en kıymetli hazinelerimizdir. Yaşlılarımız örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Onlar örfümüz, adetimiz ve geleneklerimizdir. Bu duygularla tüm büyüklerimizin "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" nü kutlar, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı, muhtaçlıklarının olmadığı, nice  sağlıklı ve mutlu günler dilerim.” Dedi.

Osma ailesine yaptığı ziyaretinin ardından Akçay ve Serbest ilçedeki birçok yaşlı aileyi ziyaret ederek programlarını sürdürdüler.

HABER: Nuri ŞEKER

yaslilar-gununde-sehit-annesine-ziyaret--(4).jpg
yaslilar-gununde-sehit-annesine-ziyaret--(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber