Yaşıtları bayram yaptı, Efe bayrak sattı

Yaşıtları bayram yaptı, Efe bayrak sattı
Adana’da öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yürüyüşte bayramlarını doyasıya yaşarken, 7 yaşındaki Efe ise saatlerce 5 liraya bayrak satmaya çalıştı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Parkı’ndan bando eşliğinde İstasyon Meydanı’na kadar yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe, protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Bayram coşkusu gözlerinden okunan öğrenciler, bayrak sallayarak bayramlarını doyasıya yaşadı.

“BAYRAK 5 LİRA”

Yürüyüş sırasında elinde bayraklarla beliren 7 yaşındaki Efe Uzan, “Bayrak 5 lira” diyerek protokol üyelerinin karşısına çıktı. Protokol üyelerine bayrak satamayan minik Efe, daha sonra karşısına çıkan kendi yaşındaki öğrencileri görünce önce bir duraksadı. Bir burukluk yaşadığı mimiklerinden belli olan Efe, yaşıtları geçtikten sonra ise tekrar “Bayrak 5 lira” diyerek bayraklarını satmaya çalıştı. Ancak ne protokol üyelerine satabildi bayraklarını, ne de öğrencilere.
İlkokula gittiğini belirten Efe, “Türk bayrağı satıyoruz. Davul ve bandaj satıyorum. Bayraklar 5 lira. Okula gidiyorum ama bugün bayrak satmaya geldim. Başka zamanlar davul satıyorum. 4 kardeşiz. Kardeşlerime ekmek götürüyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir