Yasemin Kuaför hizmete açıldı

Yasemin Kuaför hizmete açıldı
Eski AK Parti İlçe Yöneticilerinden Yasemin Erol, Çarşamba Sarıcalı Mahallesin de "Kuaför Yasemin" adı altında hizmete açılan iş yerinin açılış kurdelesini Eski AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse kesti.

Çarşamba Sarıcalı Mahallesin de eski AK Parti İlçe Yöneticilerinden Hüseyin Erol'un eşi Yasemin Erol tarafından bayan müşterilerine hizmet vermek üzere Kuaför Yasemin adı altında yeni iş yeri hizmete açıldı. Yasemin Kuaför'ün açılış törenine Eski AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hacı Uçar, Eski AK Parti İlçe Yöneticileri Avukat Muharrem Gündoğdu ve Avukat Şenol Şen katılarak yeni iş yerinin kurdelesini hep birlikte kestiler. Açılışa Yasemin Erol'un dostları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yasemin Kuaför’ün açılışında konuşan Eski AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, “Rızkın onda dokuzu ticarettedir. Bu vesile ile hepimiz bir araya geldik. İnşallah kendilerine ve çocuklarına rızık temininde güzel bir araç olacak burası. Ben kendilerini tebrik ediyorum ve açılışa hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Hayırlı işler diliyoruz, bereketli bol kazançlar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kurdele kesiminden sonra açılış sonrası yeni iş yerini inceleyen Köse ve beraberindekiler misafirlere sunulan ikramlarla açılış töreni sona erdi.

1-(2).20140515112540.jpg1-(3).20140515112547.jpg1-(4).20140515112553.jpg1-(5).20140515112600.jpg

HABER: Sema Nur KOÇAKER – Nalan BİRDAL – Çiğdem BİRDAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber