YAŞAR'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

YAŞAR'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
"BAYRAMLAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİN PEKİŞTİĞİ GÜNLERDİR"

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu çok özel günlerdir" dedi.

 

Yaşar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajında bayramların anlam ve önemine değinen Yaşar, "Bayramlar, insanların duygularının yoğunlaştığı günleredir. Bayramlarda küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi unutmamalıyız" dedi.

"Milletçe, mübarek Ramazan Bayramı’nı bir kere daha kutlamanın sevincini yaşıyoruz" diyen Yaşar, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"DOKUNMADAN DA SEVEBİLİRİZ"

"Bu bayram biraz farklı. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgı sebebiyle belki sevdiklerimize sarılamayacağız; ama bu hatırlamamıza, sevgimizi ifade etmemize engel değil. Dokunmadan da sevebiliriz. Yeter ki gönüller bir olsun.

Huzur ve mutluluğun, sevginin ve saygının, hoşgörünün pekişmesine fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında önemli bir yeri vardır. Bayramlar bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.

Bu manevi değeri yüksek günlerde çevremizde ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulmasını, hep bir arada sevgi dolu ve huzur içinde nice bayramlar geçirmeyi diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdikleriniz ile birlikte geçirmesini temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset