Yaşar, Taraftara Seslendi

Yaşar, Taraftara Seslendi
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, çalışmalarını tamamlayarak yarın kendi evinde oynayacak olduğu maça hazır bir şekilde bekliyor.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, günlerdir Adapark Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile ligin ilk maçına yarın kendi evinde çıkacak. Şampiyonluğa oynamış Samsun Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil beyazlı takım, kendi evinde taraftarı önünde oynamak için sabırsızlıkla maç saatini bekliyor. Güçlü bir takım olduklarını göstermek isteyen takım, ligin ilk maçından 3 puan alarak yoluna devam etmek istiyor. Çarşambaspor Teknik Direktörü Ünsal Yaşar, 3 puan almakta taraftarların büyük önemi olduğunu önemle vurgulayarak Çarşambaspor taraftarına seslendi.

“Bu işi biz tek başımıza başaramayız”
Taraftarın çok önemli rol oynadığına ve her zaman desteklerini hissetmek istediğini aktaran Çarşambaspor Teknik Direktörü Ünsal Yaşar, “Taraftar, bir kulübün en önemli öğesi. Kulüplerin asıl sahipleri. Biz taraftarımızın beklentisini biliyoruz. Şu ana kadar az maç oynadığımız için taraftarımızla çok fazla birlikte olamadık. Olumsuz bir kupa deneyimimiz oldu. Kalitemizi gösterme şansımız olmadı. Olumsuz tarafımız göründü. Bu hafta sonu oynayacak olduğumuz rakibimiz iyi bir takım. Şampiyonluğa oynayan bir takım. İnşallah bu hafta kendi evimizde hem taraftarımıza hem de rakip takıma iyi bir takım olduğumuzun mesajını vermek istiyoruz. İyi bir futbolla galip gelerek taraftarımızla tekrar kucaklaşmak istiyoruz. Çünkü taraftar, bizim için her şey. Bizim için itici bir güç. Onlar olmadan bu işi biz tek başımıza başaramayız. Her ne olursa olsun iyi zamanımızda da, kötü zamanımızda da taraftarlarımızdan desteklerini istiyoruz. Bu hafta da kendilerinin desteklerine çok ihtiyacımız olacak.” Şeklinde konuştu.

Çarşambaspor – Samsun Büyükşehir Belediyespor karşılaşması yarın saat 14.00’da Çarşamba Şehir Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Haber: Ünal Daldal

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber