Yaşar Bilici, Bilici ailesini üzdü

Yaşar Bilici, Bilici ailesini üzdü
Çarşamba' da tanınan ailelerinden ve CHP Çarşamba eski İlçe Başkanı Süleyman Bilici'nin abisi, eski Belde Büfe İşletmecisi Yaşar Bilici, sevenlerini vakitsiz ayrılığı ile üzdü.

CHP eski Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici'nin ağabeyi, Çarşamba'da geçmiş yıllarda eski adı ile Gazi Parkı, yeni adı ile Emirgan Cafe'nin bulunduğu  alanda Belde Büfe adlı iş yerinde işletmecilik yapan ve son yıllarda Samsun'da bulunan Lovelet adlı AVM içinde ki Düğün Salonuyla müşterileri ile dostlarına hizmet veren Yaşar Bilici hayata veda etti. Yaşar Bilici geçtiğimiz aylarda bir ameliyat geçirmiş ve tedavisi sürmekte iken önce ki gün aniden rahatsızlanarak hayata veda etti. Yaşar Bilici için evinin önünde gerçekleştirilen tören sonrasında naşı Rıdvan Paşa Camiine getirildi.   

 Rıdvanpaşa camiin de öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Göğceli Aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Bilici ailesinin akrabaları ile eş dostlarının yanı sıra siyasi partilerden yöneticiler ile STK yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber