YAŞAMASI İÇİN 25 BİN LİRA GEREKLİ

YAŞAMASI İÇİN 25 BİN LİRA GEREKLİ
Samsun’da beyin tümörü nedeniyle felç olan 34 yaşındaki Ahmet Şahin’in ameliyat olabilmesi için 25 bin TL’ye ihtiyacı var.

İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi Paşa Mahmut Sokak’ta oturan 34 yaşındaki Ahmet Şahin, 8 aydır beyin tümörü nedeniyle felç olurken, Sağlık Bakanlığı ve hayırsever iş adamlarından yardım bekliyor. Samsun, Ankara ve İstanbul’da gitmedik doktor bırakmadıklarını belirten Ahmet Şahin’in eşi Nilüfer Şahin, eşinin sağlığına kavuşabilmesi için 25 bin TL’ye ihtiyaçları olduğunu söyledi. Nilüfer Şahin, “3 ay önce beyin tümörü olduğunu öğrendik. Ben Samsun, Ankara ve daha sonra da İstanbul’da bütün doktorları dolaştık. En sonunda tedavisinin yapılacağını fakat bunun içinde 25 bin TL’nin gerektiğini söylediler. Ben bunun için daha öncede Sağlık Bakanlığı’na başvurmuştum. Maddi ve manevi olarak yardım talebinde bulundum, fakat taleplerim geri çevrildi. Herhangi bir netice alamadım. Ben şu anda maddi ve manevi olarak tükenmiş durumdayım. Tekrar bu konuya el atılmasını istiyorum. Eşimin tedavisini üstlenecek Sağlık Bakanlığı veya hayırsever iş adamlarından yardım bekliyorum” dedi.
Eşinin son 2 aydır tamamen yatağa mahkum bir şekilde yaşadığını ifade eden Şahin, “Eşimin sadece bilinci açık. Vücudunun hiçbir yerini kullanamıyor. Biz daha önceden eşimle telefonla iletişim kurardık ama maalesef şu anda kolunda güç kaybı olduğu için kağıda yazdığımız harflerle iletişim kurabiliyoruz” diye konuştu.
Evli ve 10 yaşında Doğuş adında bir erkek çocuğu olan Ahmet Şahin, yaşamak için Sağlık Bakanlığı, hayırsever iş adamları ve vatandaşlardan yardım bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Sağlık