Yarı Yıl Tatilinde Okulu İçin Çalışıyor

Yarı Yıl Tatilinde Okulu İçin Çalışıyor
Havza ilçesinde 25 Mayıs Ortaokulu Müdürü İbrahim işleyen, yarı yıl tatilinde okulda yapılan tadilat işlerinde çalışıyor.

İşleyen, okulu kendi imkanlarıyla geliştirmek ve güzelleştirmek istediklerini, okul idaresi, öğretmenler ve çalışanlarla birlikte aldıkları bir karar ile okuldaki bazı tamirat işlerini kendilerinin yaptıklarını söyledi.

 

"Havza 25 Mayıs Ortaokulu ilçenin en gözde okullarından biri ve başarıyı devam ettirmek istiyoruz" diyen İşleyen, şöyle devam etti: "Eğitimdeki başarımızın devamı için binanın fiziki şartlarını da iyileştirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz ve hademelerimiz ile birlikte öğrencilerin daha kaliteli ve temiz bir ortamda eğitim alabilmeleri için, elimizden gelen becerileri kullanarak okul binasının boya ve tadilat çalışmalarını yapıyoruz. 15 günlük tatil döneminde okul koridorlarının seramik döşeme çalışmalarını yapmaya başladık. Öğretmeler sadece ders vermekle veya bilgileri öğrencilere aktarmakla değil, hayatın her anında davranışlarıyla örnek olan insanlardır. Öğretmenlerimiz ve memurlarımız daha güzel mekanlarda eğitim verebilmek adına ve bu işi yaparken okul bütçesine gelecek yükü azaltmak adına okulumuzun tamir ve bakım işlerini kendimiz yapıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir