YARDIMA MUHTAÇ ÖĞRENCİLERE ÇTSO’DAN YARDIM...

YARDIMA MUHTAÇ ÖĞRENCİLERE ÇTSO’DAN YARDIM...
Samsun’un Çarşamba İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık İlçelerinde bulunan yardıma ihtiyacı olan çocuklara kışlık ayakkabı ve giysi yardımında bulundu

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası,yardıma muhtaç olan öğrencilere ayakkabı ve giysi yardımında bulunuyor. Çarşamba’ya yaklaşık 500, Salıpazarı ve Ayvacık İlçeleri’ne 100’er tane yardım paketi dağıtımı yapan Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Kaymakamı Caner Yıldız’ı beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ve ÇTSO Meclis Başkanı ile oda yöneticileriyle birlikte makamında ziyaret etti.

Ziyarette yardım konusunda açıklamalarda bulunan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, “Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı Ticaret Odaları ve Borsalar olarak Ramazan ayında fakirlerimizi tespit ederek Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak yardım yapmaktayız. Bunun dışında okul zamanında fakir öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler neticesinde belirlenen yardıma muhtaç öğrencilere yardım yapmaktayız. Bizde bu kapsamda İlçe Kaymakamımızı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret ettik” dedi.

Ziyarette düşüncelerinden dolayı teşekkürlerini sunan İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel hale getirdiği muhtaç durumdaki çocuklarımıza yardımı bu yılda Dumlupınar Okulu’na gerçekleştirilecek.Bu konuda büyük hassasiyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyorum. Hep birlikte sosyal yardımlarda bulunarak Çarşamba’nın gelişmesi yönünde büyük adımlar atıyoruz. Önümüzde günlerde bu durumu daha somut bir şekilde göreceğiz.” İfadelerini kullandı.

Ziyarette yardım paketleri İlçe Kaymakamlığı’na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dağıtımı yapılmak üzere teslim edildi.

ctso1.20141216224430.jpg

ctso2.20141216224441.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir