Yangından geriye oyuncakları kaldı

Yangından geriye oyuncakları kaldı
Gaziantep’in Nizip ilçesinde dün yaşanan ve iki çocuğun ölümü ile sonuçlanan yangından geriye çocukların oyuncakları ve halen evin kapısının önünde duran ayakkabıları kaldı.

Nizip ilçesinde dün öğlen saatlerinde, 5 yaşındaki Hüseyin Emre ile 3 yaşındaki Hatice Özlem Kaya isimli iki kardeşin, evde yalnız oldukları sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında hayatlarını kaybetmeleriyle sonuçlanan olay sonrası harabeye dönen evde, çocuklardan geriye, ölmeden önce oynadıkları oyuncakları ve kapının önündeki ayakkabıları kaldı.

 İÇERİ GİRDİM AMA, DUMANDAN KİMSEYİ GÖREMEDİM 
Olay sırasında yangını görüp yardım etmek için eve giren mahalle sakinlerinden Şükrü Türkmen, bugün olayın meydana geldiği sokakta, yangın sırasında eve girdiğini ancak yoğun dumandan dolayı kimseyi göremediğini belirterek, şunları söyledi “Evden yükselen duman ve alevleri görünce hemen koşup eve çıktım. Kapıyı açıp içeri girdiğimde, içeride çok yoğun duman vardı, yere çöküp oluşan oksijen boşluğundan odalara baktım, seslendim kimse var mı diye, yoğun dumandan dolayı kimseyi göremedim ve hiçbir ses duymadığım için, nefessiz kalınca geri çıktım. Çocuklar muhtemelen korkudan kanepenin arkasına saklanmışlardı ve seslerinin çıkmamasının nedeni, ben girmeden ölmüş olmalarıdır diye tahmin ediyorum. “

MADDİ DURUMLARI KÖTÜYDÜ 
Olayın meydana geldiği mahalledeki çevre sakinleri, iki çocuğunu kaybeden ailenin maddi durumlarının kötü olduğunu, bu nedenden dolayı annenin bir sabun fabrikasında paketleme işinde çalıştığını belirttiler.
Meydana gelen olayda hayatını kaybeden iki kardeşin cenazeleri dün yapılan otopsi sonrası Nizip Asri Mezarlığında defnedilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş