Yaklaşık 4 Bin Öğrenciye Destek

Yaklaşık 4 Bin Öğrenciye Destek
Çarşamba Belediyesi, öğrencilerin artan başarılarının güç verdiğine değinerek yaklaşık 4 bin öğrenciye eğitim desteğinde bulundu


Çarşamba Belediyesi, her alanda verdiği desteğin yanı sıra eğitim anlamında da öğrencilere verdiği destek ile devam ediyor. Şu ana kadar yaklaşık 4 bin öğrenciye çeşitli konularda destek verildiği öğrenildi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Eğitim demek, başarı demek, eğitim demek her alanda öncü bir şehir demek. Eğitimde başarı sağladıkça kendimizi başarılı sayabiliriz. Bu kapsamda önceliğimiz hep öğrencilerimiz oldu.” ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgilere göre Çarşamba Belediyesi şu ana kadar 2117 öğrenciye kırtasiye yardımı, 542 öğrenciye maddi destek, 733 öğrenciye yol yardımı, 488 öğrencinin YKS ve KPSS başvuru ücretlerinde destek sağladı.

Destek vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Doğan, “Verdiğimiz desteklerin yanı sıra buraya sığdıramadığımız kadar destek verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Biz, her alanda öncü şehir diyoruz, bunun için ne lazımsa yapacağız. Evlatlarımızın her yıl artan başarıları bizlere gurur ve güç veriyor.” şeklinde konuştu.

yaklasik-4-bin-ogrenciye-destek.jpg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber