Yağmur İnan Güzellik Merkezi hizmette

Yağmur İnan Güzellik Merkezi hizmette
Çarşamba ilçesi Çay Mahallesi’nde Yağmur İnan Güzellik Merkezi, düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Çarşamba ilçesine güzellik merkezi olarak yeni bir isim kazandıran Yağmur İnan Güzellik Merkezi, gerçekleştirilen açılış programı ile hizmet vermeye başladı. Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, protokol üyeleri ve davetlilerin katılım sağladığı açılış programında, davetliler işletme sahibini tebrik ederek başarı temennilerinde bulundular.

Yağmur İnan Güzellik Merkezi sahibi Yağmur İnan, "Birbirinden değerli, alanında değerli ekip arkadaşlarımla güzellik salonumuzu, işimizi en güzel şekilde yapıp, ismimizi en güzel şekilde temsil edeceğimize emin olabilirsiniz. Ekip olarak Çarşamba’da adımızı duyurmaya hazırız. " ifadelerini kullandı.

Düzenlenen açılış törenine katılan Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, meslek hayatlarında kendilerine başarılar dileyerek, bol kazanç temennisinde bulundu. Tören protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesi ve işyerinin incelenmesi sonrası ikram verilmesi ile birlikte son buldu.

Yağmur İnan Güzellik Merkezi tarafından açılışa özel fiyat tarifeleri uygulandı. Tüm vücut lazer epilasyon randevusu alan ilk 100 danışana cilt bakımı hediye olacağı belirtildi.

493b8b8a-8e9c-433b-96c5-330351bb9427.jpg

9898ab41-f73f-4655-99b9-05f117c4de77.jpg

a82d6ecf-a671-4a29-8b9c-1b6e0422f7e4.jpg



HABER: Nurhan GÜZEL - Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber