Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Ya takıma ya herkese kayyum yakın...

Ya takıma ya herkese kayyum yakın...

Samsunspor Kulübü Başkanlık Divan Kurulu önceki gün akşam saatlerinde yazılı bir açıklama yayınladı. Kurul son kongre gününden bu güne kadar ki gelişmeleri tek tek açıklamış.

Yeni bir yönetim oluşturmak için çalışmalar yapıldığını ancak başarılı olunamaması sebebiyle Denetleme Kurulu tarafından olağanüstü seçimli genel kurul kararı alınacağının sinyalleri vermiş. Peşine de SGK yapılandırması için 187 Bin TL, 3 - 10 Ocak arasında da kulübü TFF'ye şikayet eden oyunculara yaklaşık 4 Milyon TL ödeme yapılması gerektiğini açıklamış...

Birileri yine YANDIK, MAHVOLDUK TELLALLIĞI yapıyor farkında mısınız?

Tövbe haşaa, kurtarıcı geliyor hissediyor musunuz?

Heee, işin garip tarafı "körler- sağırlar, birbirini ağırlar."

Divan Kurulunun açıklamasında dikkat çeken ayrıntılarda mevcut yönetimin İBRA edildiğini ES geçmemiş!? Yani yeni kongrede Mali yapı falan filan yeniden gündeme gelmesin diyerek İBRAYI kesin dille deklare ediyorlar. İyi iş ya!

Eeee beyefendiler.

Size bir Allahın kulu ya da Samsun bürokratı çıkıp sormaz mı; Daha önceden başka hangi başkanlar üye değildi ve seçilmesine suskun kaldınız. Seçim günü veya seçildikten sonra üye yaptınız” diye? Sorarsa her şey ayan beyan ortaya çıkacak değil mi?

Geçmişten bu güne kulübü batıranların İBRASI MI OLUR?. Kim ne yaptı ise hesabını versin İBRA size ne?. Kongre mi yapıldı da ibranın üstüne baba basa siz açıklıyorsunuz. Hem Denetleme Kuruluna işi devrettiyseniz İBRA onların işi değil mi? İBRAYI eksik, fazlayı soracak Denetleme Kurulu olduğuna göre o kuruldan bir babayiğit hala bekleniyor. O güç onlarda mevcut. İstesin yeter. 

Yetmedi durun. Divan Kurulu açıklamasının bir bölümünde karşılarına en büyük engelin eski kulüp başkanlarından Çarşambalı işadamı Kazım Yılmaz'ın döviz bazında temlikli alacaklarının çıktığı, ödemelerin kurdaki gelişmeler karşısında eritilemediği ve bugün içinde kulübün ödeme çıkmazının ana nedeni olduğu saptanmıştır açıklaması yapmış. Vs vs vs...

Sanki Çarşambalı Kazım Yılmaz’ dan başka kulübün gelirlerinde hiç kimsenin temliği yok? Kötü tek adam Samsunspor’un Erol Taş’ı, Çarşambalı Kazım Yılmaz öyle mi?. Sevsinler sizi!?

Bu şehir sanki unuttu Kazım Yılmaz’a gazetesinden "koyduğun temlikleri kaldır, oraya ben temlik koyacağım" kavgası yapan gazetenin saldırı seanslarını. Garip ki Yılmaz'ın kadim dostu yapmıştı o çirkinliği kimse unutmadı... Şimdi efendim Divan Kurulu Kazım Yılmaz yüzünden kulübe sahip çıkacak kimseyi bulamamış? Geçin bu masalları beyler...

Siz ayağınıza gelen şansı hem de defalarca, elinizin tersiyle değil, ayağınızla kırıp, döküp teptiniz. Şimdi timsah gözyaşları dökmeyin.  Demek ki olay başka... Geçin maval okumayı da bu güne kadar Samsunspor’u bu hale kim (ler) koydu veya bu günlere gelmesini sağladı ise mevcut borcu yüklensinler...

Sonra; Kulübün sözde sigortası DENETLEME KURULU buyurun olay sizde. Yüreğiniz varsa yapın denetlemenizi, varsa pislikleri koyun ortaya. Yüreğiniz varsa!?

Düne kadar 3-5 ülkeye ihraç yaparken kulübe Başkan olduktan sonra 20-30 ülkeye kim ihraç yapıyorsa, Kulübün başkanı olduktan sonra memleketin en zengini kim olduysa, Rahmetli Hasbi Ağa’ya ve onun bıraktığı güzide mirasa kim ya da kimler ihanet, hainlik etti ise onlar yüklensin. Sonra çekilsinler kenara.  Var mısınız?

Samsun'u gerçekten seviyorsanız; Amca – Baba lakabı ile anıp elini öptüğünüz Samsun’un en büyük iş adamı, Başkanlıkla birlikte işlerinde patlama yaşayan temlik koyan, kulübün gelirine temlik koyan, 'Samsun ve Samsunspor için bu yola baş koyduk' diyen siyasetin dik adamı olan işadamı vs, vs, vs...

Divan Kurulunun açıklamasında önlerinde en büyük engel gördükleri Çarşambalı İş adamı Kazım Yılmaz'ı hedef gösteren açıklamasında dem vurulan birlik - beraberlik içinde gerçekten olun. Samsunspor’un şartsız koşulsuz önce borçlarını ödeyin, temizleyin. Sonra da o oluşum kimi başkan seçerse seçsin. Bunları yapın ki memleket sizin önünüzde selam dursun. Var mısınız?

Kazanarak geldiğiniz yer ve makamları unutmadan Samsunspor gibi bir değere, büyük armaya sahip çıkın! Yok öyle 3 köfte 5 kuruşa. O devirde bitti farkında mısınız? Görelim sizleri artık. Mangalda kül kalmadı artık. Yakın mangalı görelim közünüzü...

Meydan şimdi artık alenen sizin. Oyunun son perdesi aralanıyor. Çünkü artık ya takıma, ya takımın yönetimindeki gelmiş geçmiş herkese kayyum...  Anladınız?

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi