Vurgun, İlçe Başkanını da mı vurdu?

Vurgun, İlçe Başkanını da mı vurdu?
Salıpazarı ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen vurgun, AK Parti İlçe Başkan ve yönetimini de vurduğu iddia edildi

AK Parti İl Yönetiminde dün hareketli saatler ve toplantıların gerçekleştiği iddia edildi. İddialara göre; geçtiğimiz hafta sonu ilçede meydana gelen tartışma sonrası çıkan kavgada silah kullanılmış ve olayda bir kişinin kaza ile yaralandığı iddia edilmişti. Olayın takibi sırasında şahitleri araştıran emniyet ekipleri olay yerinde ki şahitleri dinledikten sonra yaralanan şahsın ifadesine başvurduğu ve edinilen bilgiler sonrasında bir kişi tutuklanmıştı.

Olay sonrasında elde edilen bilgiler sonrası olay gecesi olay yerinde ki kişilerden birisinin AK Parti İlçe Başkanı Yücel Kaya olduğu iddia edilmiş ve konu ile ilgili olarak İl Başkanlığı ve AK Parti Genel Merkezine bilgiler verildiği iddia edildi. AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve yönetim kurulu olağan haftalık toplantısında konuyu enine boyuna değerlendirdikten sonra görevden alınması yönünde karar aldıkları ve kararın Genel Merkeze iletildiği iddia edildi. AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel ve yönetiminin toplantı da Salıpazarı AK Parti ilçe Başkanı Yücel Kaya ve yönetiminin görevden alınması yönünde kararı aldığı iddiaları sonrası gözler AK Parti Genel Merkezinin yapacağı açıklamaya yöneltildi. Salıpazarı İlçe Başkanlığından Kaya ve ekibinin alınması sonrasın da yeni yönetimin kimler tarafından oluşturulacağı konusunda isimlerin Genel Merkeze gönderilmesi için çalışma başlatıldığı ve yeni yönetim de yer alacak isimlerin en geç Perşembe günü akşamına kadar açıklanabileceği iddia ediliyor.

u_w1gnsp_400x400.jpg

Adını vermeyen AK Partili bir yönetici, olay gecesinde olayın içinde İlçe Başkanı Yücel Kaya’nın da bulunduğu ve olay dışında İlçe Başkanı Yücel Kaya’nın görevden alınması için yoğun şikayetler olduğu iddia edilirken, önümüzde ki günlerde görevden almaların Salıpazarı İlçesi ile sınırlı kalmayacağı diğer bazı ilçelerde de bazı İlçe Başkanlarının şikayetler ve iddialar nedeni ile görevden almaların yaşanabileceğini iddia etti.

 HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset