Voleybolda uzun bir aradan sonra maçlar başlıyor

Voleybolda uzun bir aradan sonra maçlar başlıyor
Samsun'da gerçekleşecek Bölgesel Lig heyecanında sahaya çıkacak 8 takım finallere yükselmek ve 2. lige adını yazdırmak için mücadele edecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yurt çapında düzenlenen 2020-2021 sezonu Bölgesel Voleybol Ligi müsabakaları 10-13 Haziran tarihlerinde oynanacak. Erkekler ve Kadınlarda gruplarını ilk sırada tamamlayacak takımlar finallere yükselme hakkı kazanacak.

Samsun'da bayanlarda 5 takım, erkeklerde 3 takım yarışacak
Pandemi nedeniyle uzunca bir süredir ara verilen alt liglerde maçlar, voleybol ile birlikte yeniden başlamış olacak. Filede ilk düdük, 10 Haziran perşembe günü saat 16.00’da kadınlar grubunda Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonu’nda Amasya Gümüş Spor ile Samsun Büyükşehir Belediyespor arasında, erkekler de ise 11 Haziran Cuma günü saat 14.00'te Canik Atatürk Spor Salonu’nda Giresun Bulancak Beton Spor ile Ordu Merkez Spor arasında çalacak.
Turnuvalar için salonlarda hazırlıklar tamamlanırken, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, centilmence maçlar olmasını arzu ettiğini belirterek tüm takımlara başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir