VİRÜSLE MÜCADELEDE DURMAK YOK!

VİRÜSLE MÜCADELEDE DURMAK YOK!
Salıpazarı Belediyesi korona virüs’le mücadeleyi aksatmadan sürdürüyor.Belediye Başkanı Halil Akgül “Virüsün yayılımını olabilecek en az seviyeye indirmek için bütün olanaklarını seferber ettik”dedi.

Koronovirüs tehdidi oluşmaya başladığı ilk andan itibaren çeşitli önlem çalışmalarıyla, virüsün yayılımını olabilecek en az seviyeye indirmek için bütün olanaklarını seferber eden Salıpazarı Belediyesi , dezenfekte işlemlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu ekiplerle kamu, kurum ve kuruluş binaları, okulları, halk otobüsleri, duraklar, taksi durakları, servis araçları, otogar ve yolcu otobüslerini düzenli olarak dezenfekte çalışmaları sürüyor.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Salıpazarı İlçemizde Kaymakamlık, İlçe Jandarma, İlçe Emniyet Amirliği, Belediyemiz ve tüm kamu kurumlarımız ile salgınla mücadelemiz ilk günkü ciddiyet ve gayretle devam ediyor.”dedi.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğu ekiplerle kamu, kurum ve kuruluş binaları, okulları, halk otobüsleri, duraklar, taksi durakları, servis araçları, otogar ve yolcu otobüslerini düzenli olarak dezenfekte eden Belediyemiz ekipleri, araç üstü ilaçlama makinesi ile de sokak, cadde ve kalabalığın yoğun olduğu bölgelerde ilaçlama yapıyor.Bu işin şakası yok. Virüs dünyadan ve ülkemizden tamamen yok olana kadar mücadelemiz ilk günkü ciddiyetle devam edecektir."dedi.

EL DEZENFEKTAN STANDI KURDUK

Başkan Akgül, “Bu çalışmalar kapsamında Salıpazarı Belediyemiz tarafından ilçemizde insan sirkülasyonunun yoğun olduğu bölgeler olan; pazaryeri girişi, Kamu kurumlarının girişleri,meydanlar ve belediye hizmet binası önüne el temizleme dezenfektanı konuldu” dedi.

afd1ba47-8f64-41c8-adf6-7736eb730be3.jpg

b8042bcc-95f4-4c2c-a5f0-a97d7970f5ac.jpg

de17d09d-71fa-4d5d-a83b-52e3b469c3a3.jpg

e693eba3-cac5-427d-a389-dda04c8a63a7.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber