Vicdan ve Vicdansızlık

Vicdan ve Vicdansızlık
Çarşamba İlçesi Hacılı çay Köyü girişinde plakası belirlenemeyen aracın çarptığı yaralıya Hürriyet Beldesinde görevli Aile Hekimi yardımına koşarak hayatını kurtardı

 

Edinilen bilgilere göre, Samsun’un Çarşamba İlçe Merkezinden saat 16.00 sıralarında İlçeye bağlı Hacılıçay Köyünde ki evine bisikleti ile gitmekte olan Ali Demirsoy’a (65), plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen hususi otomobil çarparak kaçtı. Çarpmanın şiddeti ile yol kenarına savrulan Ali Demirsoy ağır şekilde yaralandı.

Yaralıya İlk müdahale yardımsever doktordan

Kazanın ardından yolun kenarında yaralı halde yerde yatan Ali Demirsoy’a, kaza bölgesinden tesadüfen geçmekte olan Hürriyet Beldesi Aile Hekimi Doktoru Nirgül Bahadır yaptı. Yaralıya ilk müdahaleyi yapan Nirgül Bahadır, yaralı Ali Demirsoy’un kafatasında kırık olduğunu ve kan akışına tampon yaparak durdurmak için aracında bulunan sağlık malzemeleri ile müdahalede bulundu. Doktor Nirgül Bahadır, 112 Acil servis ekipleri gelinceye kadar yaralının başından ayrılmadı.

Doktor Nirgül Bahadır, 112 Acil servis ekiplerine yaralı konusunda bilgiler verdikten sonra olay mahallinden ayrıldı. Yaralı 112 Acil servis ekipleri tarafından Çarşamba Devlet hastanesine götürülerek tedavi altına alınırken durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  Bu arada yaralıya ilk müdahaleyi yaparak hayatını kurtaran Doktora çevrede ki vatandaşlardan sevgi gösterisi dikkatlerden kaçmadı.

Bu arada olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ali Demirsoy’a çarparak kaçan araçla ilgili ipuçlarını toplayarak aracın modelini tespit ettikten sonra aracı bulmak için İl ve İlçe genelinde arama çalışması başlattı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haber- Foto: Serkan Karahan

vicdan-ve-vicdansizlik-(1).jpg

vicdan-ve-vicdansizlik-(2).jpg

vicdan-ve-vicdansizlik-(3).jpg

vicdan-ve-vicdansizlik-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber