Vezirköprü’den Akbaş’a Tam Destek

Vezirköprü’den Akbaş’a Tam Destek
Samsun Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı adayı Ahmet Akbaş, “Esnaf Odaları Birliğinde meslek odalarının başkanı değil adeta neferi olacağım” dedi

İlçelerde meslek odaları başkanlarını ve yönetimlerini ziyaret eden Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkan Adayı Ahmet Akbaş önceki akşam Vezirköprü ilçesinde oda başkanları ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada meslek odası başkanlarının üstünde bir başkan olarak değil bir nefer gibi çalışacağını kaydetti.Vezirköprü ilçesindeki oda başkanlarından Akbaşa tam destek geldi.Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Karadaş,’’,kendi odasında ve yaptığı hizmetlerde başarılı olanın birlikte de başarılı olacağına inandığımız için, hayal değil gerçekleri konuştuğu için, dürüstlüğüne samimiyetine güvendiğimiz için Vezirköprü olarak Ahmet Akbaş diyoruz’’dedi.

Vezirköprü Taşhan’da yapılan toplantıya Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Karadaş, Şoförler Odası Başkanı Yılmaz Yiğit, Bakkallar Odası Ümit Çörüş, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Önder Erdem, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Ercan Coşkun, Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Havza şoförler Odası Başkanı Ahmet Subaşı, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Fahri Çiftçi, Çarşamba Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Gümüş, Ladik Şoförler Odası Başkanı Süleyman Mısırlı katılırken Samsun Merkezden de Lokantacılar Odası Başkanı İsmail Balcı, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Uğur Tüfekçi, Kuaförler Odası Başkanı Savaş Kiraz, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Metin Sinecek, Hurdacılar Odası Başkanı Nazmi Kaçak, Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Osman Saka, Pazarcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, Canik Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Müdürü Namık Kemal Yayla katıldı.

Esnafa hizmet için yola çıktıklarını dile getiren Başkan adayı Ahmet Akbaş, “Bizim amacımız ayrım yapmadan her kesime hizmet etmek. Çıktığımız bu yolda hepimiz hatalar yapabiliriz. Ama benim ekip arkadaşlarıma güvenim sonsuz. Onların da yardımıyla sıfır hata ile esnafımız için çalışacağıma inanıyorum. Tüm ekip arkadaşlarım kendi odalarında başarılarını artırarak devam ettiriyorlar. Biz kendi odalarımızda yakaladığımız başarıyı sadece kendimiz için değil tüm Samsun esnafı için kullanmayı istiyoruz. Sizler için başkan olarak değil bir nefer gibi çalışacağım” diye konuştu.

Ardından söz alan Lokantacılar Odası Başkanı İsmail Balcı, “Kendinizi övmek çok hoş bir şey değil millet sizi taktir etmeli. Ahmet Akbaş’ın doğru çalışmalar yapacağına inandığımız için onunla beraber yola çıktık. Mesleklerinde ve odalarında başarılı olan arkadaşlarla yola çıkması kendisi için büyük bir avantajdır. Yanlış bir şey görüldüğünde tüm ekibi masaya yumruğunu vuracak kişiler. Odalar Birliği ne yapar? Eğer tasarruf yapar ve kasasında para bulundurursa ilçelerdeki güçsüz odalara yardım yapar, Ramazan ayında fakir fukaraya yardım yapar. Hastalıkta, kazada cenazede veya düğünde tüm esnafın yanında olur. Samsun’un esnafından tüm kesimine Samsun’un değerine sahip çıkar ve onun için çalışır” diye belirtti.

Son olarak konuşan Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Karadaş, ise neden Ahmet Akbaş’a destek verdiklerini sıraladı. Karadaş, “Birlikte birliği en iyi sağlayacağına inandığımız için, esnafın sorununa en iyi değineceği için, işinde, kendi odasında ve yaptığı hizmetlerde başarılı olanın birlikte de başarılı olacağına inandığımız için, hayal değil gerçekleri konuştuğu için, dürüstlüğüne samimiyetine güvendiğimiz için Ahmet Akbaş diyoruz. Vezirköprü’ye daha iyi hizmet götüreceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber