Vergi Haftası törenle başladı

Vergi Haftası törenle başladı
Bu yıl 24.’sü kutlanan Vergi Haftası Çarşamba Belediye Meydanında yapılan çelenk sunma töreni ile başlad

 

HABER –FOTO: Serkan KARAHAN

25 Şubat- 3 Mart tarihleri arasında bu yıl 24.’sü kutlanacak olan Vergi haftası Belediye meydanında yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Belediye Meydanında yapılan törene Çarşamba Vergi dairesi müdürü Sefa Ertem ve Çarşamba Vergi Dairesi çalışanları katıldı.

Belediye meydanında yapılan törenin ardından çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Vergi Dairesi çalışanları, ziyaretler kapsamında ilk olarak Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette açıklamada bulunan Yıldız, “Vergi Devletin en önemli gelir kaynaklarından bir tanesi. Bu tür etkinliklerle topluma verginin önemi anlatılıyor. Bizim vatandaşlarımız vergi konusunda gayet duyarlı. Bazı kalemlerle vergi oranın fazlalığına yönelik vatandaşlar tarafından tartışılan bir konu var ama bunlarla gerekli çalışmalarla düzeltilecektir. Vergi haftasının hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vergi Dairesi çalışanları daha sonrasından Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odasına ziyarette bulundular.

vergi-haftasi-(12).jpg

vergi-haftasi-(29).jpg

vergi-haftasi-(36).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel