‘Veliler ve Çocuklar Aynı sahnede’

‘Veliler ve Çocuklar Aynı sahnede’
Çarşamba Nene Hatun Anaokulu tarafından gerçekleştirilen “Çocuğumla aynı sahnede” adlı tiyatro gösteriminde renkli sahneler yaşandı.


Çarşamba Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen programda velilerin büyük katılımı olurken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ve Şube Müdürleri de katıldı. Etkinlikte Anaokulu öğrencilerinin velileri ile birlikte hazırladıkları tiyatro gösterimi davetlilere sunuldu. Sunulan tiyatro gösterisi renkli sahneler yaşatırken, velilerin çocukları ile aynı sahneyi paylaşması farklı bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.

‘veliler-ve-cocuklar-ayni-sahnede’-(1).jpg

Etkinlik hakkında program öncesi açıklamalarda bulunan Anaokulu Müdürü Baki Kabakcıoğlu, “Düzenlediğimiz programla bir farkındalık oluşturmak istedik. Öğrencilerimizi velileri birlikte aynı platformda buluşturarak farklı bir etkinliğe imza attığımızı düşünüyoruz. Gelişen çağımızda çocuklarımız küçük yaşta internet bağımlısı oluyor. Bunu önlemek ve aile içi sosyal aktiviteleri güçlendirmek adına bu tür programlar düzenlemeye devam edeceğiz.” Dedi.

‘veliler-ve-cocuklar-ayni-sahnede’-(2).jpg‘veliler-ve-cocuklar-ayni-sahnede’-(3).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber