Vekil Usta’dan ‘terör’ açıklaması

Vekil Usta’dan ‘terör’ açıklaması
MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye bugün terör belasıyla karşı karşıyaysa bunun en önemli sebeplerinden birisinin, Türkiye'nin ilk 10'a yürüme süreci olduğuna vurgu yapması üzerine bir açıklama yaparak;

“Sayın Cumhurbaşkanı Adana'da, terörün artmasını "Türkiye'nin dünyada ilk 10 ekonomiye yürümesi sürecine" bağlıyor.

Oysa; 2002'de AKP'nin 17. sırada aldığı Türkiye ekonomisi aradan 14 yıl geçmesine rağmen şimdi de 17. sıradadır. İlk 10'a yürüme böyle mi olur? Siz neden bahsediyorsunuz? Bu kadar gerçek dışı bir söz ülkemin Cumhurbaşkanına yakışmıyor. Olsa olsa Cumhurbaşkanından bazı bilgiler gizleniyor. Veya korkuyorlar.” dedi.

Erhan Usta daha sonra sözlerine şöyle devam etti; “Doğru bilgiyi verecek kişileri bulmak, insanların korkmadan değerlendirme yapmasına imkan sağlamak bir yöneticinin en önemli özelliğidir. Sayın Cumhurbaşkanı bu tür hatalı değerlendirmeler yaparken elinde her türlü projeksiyon olan Kalkınma Bakanının vicdanı sızlamıyor mu? Türkiye'nin teröre teslim edilmesine bahane arıyorsunuz! Bu işin ilk 10 hedefiyle alakası olmadığı ortada.

Bu hedefe inanan da yok zaten. Güzel ülkemin teröre teslim edilmesinin nedeni AKP tarafından hainlerle yürütülen "çözülme" sürecidir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel