VEFALI JANDARMA ; HEM BİLGİLENDİRDİ HEM SEVİNDİRDİ

VEFALI JANDARMA ; HEM BİLGİLENDİRDİ HEM SEVİNDİRDİ
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde Kaymakamlık  Vefa Sosyal destek grubu, vatandaşlardan gelen tüm istekleri hassas bir şekilde hız kesmeden yerine getiriyor.

    Salıpazarı İlçe Kaymakamı Dinçer, "Vefa destek grubumuz Vatandaşın taleplerini süratli bir şekilde yerine getirmeye devam ediyor, bizlerde Jandarmamız, emniyetimiz, kısacası tüm birimlerimizle sahadayız. Özellikle maske ve Sosyal mesafe kuralı virüsle mücadelede büyük önem arz etmektedir, bilgilendirme faaliyetlerimiz devam edecektir. Vatandaşlarımızdan  isteğimiz, mümkün oldukça uyarılara ve kendilerine kurulumuzca alınarak ilan edilen kararlara uymalarıdır " dedi.

 

94cc6255-113b-4c41-9671-c36a66b9ee11.jpg412b2a45-e8df-43ab-9e8e-5744750ee8a3.jpg

  Vatandaşların her türlü talebine koşan vefa sosyal destek grubu ekiplerininin bilgilendirme çalışmaları da bir yandan devam ediyor. Salıpazarı ilçe jandarma komutanlığınca, ilçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay tarafından mahallelerde karşılaşılan çocuk ve vatandaşlara maske dağıtıldı sosyal mesafenin ve maskenin önemi anlatıldı, çocuklara çikolata ve jandarma aracı hediye edilerek görevli jandarma ekipleri  çocuklarla oyun oynadılar,çocuklar asker  selamı ile Jandarma komutanına teşekkür ederken vatandaşlar, Allah devletimize zeval vermesin diyerek dua ettiler.

86.jpg89.jpg

HABER-FOTO: Gülizar KELEŞ- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber