Vefalı Gençler!

Vefalı Gençler!
Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri  Yaşlı bakım merkezini ziyaret ettiler, müzik ve şiir dinletisi gerçekleştirip masa tenisi oynayarak moral verdiler

Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri  Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Tekkeköy’de bulunan Nejat Akyol Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

Gençlerin yaşlılarla buluşmasında duygusal anlar yaşandı. Bakımevinde yaşamlarını idame ettiren yaşlı insanlarla bolca sohbet etme imkanı bulan öğrenciler, kaldıkları odalara giderek moral verdiler. Canlı müzik eşliğinde hoşça vakit geçirilip karşılıklı oyunlar oynandı.  Öğrencilerin sunduğu şiir dinletisi merkez sakinleri tarafından büyük bir beğeniyle dinlenildi.

Günün en ilgi çeken bölümü ise masa tenisi müsabakalarının yapılmasıydı. Gençler ile her zaman genç kalanların mücadelesi renkli anlara sahne oldu. Ziyarete Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı İbrahim Sezgin, Öğretmenler Muharrem  Çavdar, Hülya Şen, Elif Bayar ile 30 kadar öğrenci iştirak etti.  Pasta kesimi ve ikramı sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

HABER MERKEZİ

afb_.jpgafb_1.jpgafb_2.jpgafb_3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber