VEDA YEMEĞİ

VEDA YEMEĞİ
Çarşamba Vakıflar Bankası Şube Müdiresi Seçkin GÜNDOĞDU için Çarşamba Polis Derneğinde veda yemeği düzenlendi.

Çarşamba Vakıflar Bankası Şube Müdüresi Seçkin GÜNDOĞDU yaklaşık 4 yıldır yürüttüğü şube müdürlüğü görevinden Samsun Buğday Pazarı Vakıflar Şubesine atandı.Çarşamba dernek lokalinde düzenlenen veda yemeğiyle yeni görev yerine atanan Seçkin GÜNDOĞDU’nun veda yemeğine Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner YILDIZ, Çarşamba Ağır Ceza Reisi Kemal SUBAŞI, Çarşamba Garnizon Komutanı Zafer ÖZ, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Ramazan ÜNAL, Eski Vekil Cemal ALİŞAN, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail GÜNGÖR, Fatsa Tapu Müdürü Erdoğan ATİK, Polis Derneği Başkanı Esat AKKAYA, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Vakıf  Müdürü Tevfik AKIN, Garanti Bankası Müdiresi , Halk Bankası Müdürü, Vakıflar Bankası mesai arkadaşları, Çarşambalı iş adamları Çarşamba Vakıflar Bankası Şubesine yeni atanan Ufuk KERİMOĞLU’nun da katıldığı veda yemeğinde Çarşamba Kaymakamı Caner YILDIZ yaptığı konuşmada “ Benim görev yaptığım süre içerisinde tanıdığım başarılı uyumlu bütün olumlu vasıflara sahip olan bir yönetici olarak gördüğüm müdüre hanıma yeni şube müdürlüğü görevinde başarılar dilerim. Çarşamba İlçemizde bulunan dört banka şubelerinde bayan müdireler görev yapmakta idiler. Bayan müdire sayımız üçe düşmüş oldu ancak bir müdürümüz daha oldu. Kendilerine de hoş geldin diyor yeni görevinde başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmasını tamamlayan Caner YILDIZ Çarşamba İlçemizde görev süresince yaptığı başarılı hizmetlerinden dolayı kendilerine Çarşamba Anısına bir tablo hediye etti.

Kaymakam YILDIZ’ın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Seçkin GÜNDOĞDU “ben Çarşambayı çok seviyorum. Burası benim memleketim buradaki insanları çok sevdim görevim süresince kurumumu en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Kimseyi kırmadım kimsede beni kırmadı hepiniz hakkınızı helal edin” diyerek sözlerini tamamlayan GÜNDOĞDU kendisine böyle bir gece düzenlendiği için çok memnun olduğunu ifade ederek katılan herkese çok teşekkür etti.

VEDA YEMEĞİNDE SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Samsun buğday pazarı şubesine atanan Seçkin GÜNDOĞDU’nun veda yemeğine katılan Eczacı Aytül ALVER’e sürpriz doğum günü pastası kesildi.Eczacı Aytül ALVER’in böyle bir sürpriz karşısında çok duygulandığı gözlerden kaçmadı. Yeni yaşını dostlarıyla kutlayan ALVER duygulu anlar yaşadı.

Veda yemeği güzelliklerle başladı güzelliklerle son buldu…..

Haber-Foto: Nilgün AYDIN – Nevzat AKKAYA

veda-yemegi-(2).jpgveda-yemegi-(3).jpgveda-yemegi-(4).jpgveda-yemegi-(5).jpgveda-yemegi-(7).jpgveda-yemegi-(8).jpgveda-yemegi-(10).jpgveda-yemegi-(11).jpgveda-yemegi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber