Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Ve Dündar 3. kez Başkan...

Ve Dündar 3. kez Başkan...

 Aylardır Ülke genelinde olduğu gibi Çarşamba siyasetinde de enteresan gelişmeler yaşandı. İlk kez bir seçim öncesi hiç konuşmadım, yorum yapmadım. "Görünen köy kılavuz istemiyor" du çünkü. Bu Milletin konuştuğu ile yaptığı son yıllarda özellikle asla bir birini tutmuyor. İyi etüt edilmesi gereken bir yapıya büründü Türkiye...

AK Parti yıllardır Kimine göre Okyanus ötesi ile kimine göre Cemaatle ilişkili çalıştı ama son zamanlarda özellikle Dershanelerin kapatılma olayı ile ayyuka çıkan kaset furyası ilk anlarda baya tuttu gibi görünse de. Halk şunu resmetti. Biz her ne olursa olsun, yıllardır ABD, Avrupa, IMF, İsrail gibi ülkelerin karşısında layığımızla temsil edilemedik. Başbakan Erdoğan'la  ilk kez kafamızı kaldırıp temsil edildiğimiz anda  Okyanus Ötesi ülkeyi kaosa sürükledi.

Biz AK Partiye güveniyoruz...

Seçmenlerin kararını da iyi analiz etmek gerekiyor. Ülkede hayatta kalacak partiler artık netleşmeye başladı. İlk sırada AK Parti, peşine CHP ve MHP ve doğuda da BDP olacak.  Ama halk bu seçimde en fazla "HİZMETE, YATIRIMA VE ELBETTE Kİ AK PARTİ LİDERİ ERDOĞAN' A SAHİP ÇIKTI" oy verdi. 

Hizmet yapan kim olursa olsun; Kaset, ses kayıtları, twitter, youtube bile kapatılırsa kapatılsın biz şimdilik Başkan Erdoğan ve hizmetlerine inanıyoruz. Bu defa da tüm saldırılara rağmen desteğimizi sürdüreceğiz. Kim ne derse desin. Mesaj alındı ülke ve il genelinde. İlçelerde işler daha da karışık durumda. Samsun da AK Parti her ne kadar 16+1 alsa da sıkıntı doruk noktada. GÖRMEK GEREKİR. BU SIKINTILARI ÖNÜMÜZDE Kİ SÜREÇTE DAHA NET ANLATACAĞIZ...

Sonuç ortada. Halk AK Partiye hala, inadına güveniyor ve inanıyor. Bu da AK Partinin başında Recep Tayyip Erdoğan genel başkan olduğu sürece de sürecek demektir.

Çarşamba'ya gelince HİZMET yine kazandı. Başkan Dündar için kim ne derse desin halk yapılanlara güvenerek oyunu verdi ve oy potansiyelinde düşüş olmadan yeniden başkan seçildi.  CHP ve MHP en büyük rakip görülürken Çarşamba'da alternatifin MHP olduğunu bir kere daha net gösterdi ammaaa... Göreceksiniz MHP de köklü değişimler, yenilikler  yapılacaktır.

Bu noktada şu net artık. MHP İl Başkanı Şaban Kılıç  "HAYALİ SÜKUTA UĞRATTI" parti ve partilileri. Şovları ile geldi yıkılmış, hüsranla gidecek. Ama MHP den de çok şey götürmüş olarak tarihe geçen bir İl Başkanı oldu. "ERZURUM TÜRKÜSÜ DİNLEMEYE DEVAM".  Ama dün gece ki hareketlilik MHP de en kısa sürede İl Başkanı başta olmak üzere değişim başlayacak. İl Başkanı Şaban Kılıç'ın adam tutar gibi, heyecanla acele bir şekilde adaylar belirlemesi, zorlaması hüsranı, yıkımı hızlandırmış başarısız ve yöneticiliği olmayan bir il başkanı olarak tarihte ki tozlu sayfalarda yerini almıştır. Şimdi de ayaklarımıza bakalım mı bilmiyorum...

Şimdilik bu kadar yeter sanırım.

CHP'ye hiç sözüm yok. Onlar kendileri çalıp oynuyor. Bir Haluk Koç'la bu iş bu kadar oluyor demek ki. Koç'ta olmasa Samsun' da CHP bitmiş. İlçe için tek kelime etmiyorum. Onlar zaten gereken mesajı almışlardır. Elit mi, Atatürkçü mü, halkla kucaklaşmam ı hangisini seçeceklerine yakında karar vereceklerdir.

Sonuç olarak: 2004 yılında başlayan serüven 2014 yılında da yenilendi ve 2019 yılına kadar Hüseyin Dündar bir kere daha başkan seçildi. Sıkıntılar, dertler bitti mi. Yakında herkes görecek. Ama bir gerçek var ki: O da AK Parti ve Hüseyin Dündar bir kere daha kazanmıştır. Hem de oyunu düşürmeden. Bu noktada muhalefet başını taşlara vurarak değerlendirmeyi iyi yapmalıdır. Aksi takdirde daha çok yırtınırlar. Muhalefetin Küskünlerinin hareketlerini yakından takip edeceğiz.

Ve gelinen noktada:  AK Parti de Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar. Bir kere daha başkan. İnadına başkan. 2004 yılında dediğim gibi adaparkı çiçeklendir, düzenle bu memlekette 20 yıl başkansın. Haklı çıktım ya gerisi önemli değil.  Bu notlar ışığında bir kere daha Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Dündar ve ekibine tebriklerimizi sunuyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi