Vazgeçilemeyen Lezzet: ‘O Ses Çiğköfte’

Vazgeçilemeyen Lezzet: ‘O Ses Çiğköfte’
Çarşamba ilçesinde yaklaşık 2 yıldır hizmet veren O Ses Çiğköfte vatandaşların adeta vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini aldı.

Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi Meserret Sokak üzerinde bulunan O Ses Çiğköfte, vatandaşların uğrak mekanlarının başında geliyor. 2 yıl süredir hizmet veren O Ses Çiğköfte sahibi Savaş Öztürk, lezzetli bir çiğköftenin vatandaşın tercihinin başında geldiğini belirterek, ilçe halkının O Ses Çiğköfte’ye büyük ilgi gösterdiğini anlattı. Esmer Bulgur, Kırmızı Biber, Kimyon, Nar Ekşisi, Maydanoz, Ceviz, Nane ve Sarımsak gibi birçok bitkisel besinden oluşan çiğköftenin dürüm olarak çokça tercih edildiğini söyleyen Savaş Öztürk, ev ve işyerlerinden çokça sipariş aldığını, toplu organizasyonlarda da O Ses Çiğköfteleri’nin tercih edildiği belirtti.
vazgecilemeyen-lezzet-‘o-ses-cigkofte’2.jpg
Türkiye genelinde önemli bir ünvana kavuşmuş bir markanın Çarşamba ilçesinde bayisi olmanın ayrı bir iş bağlılığı getirdiğini dile getiren işletmeci Savaş Öztürk, “İlçemizde bitkisel ve lezzeti unutulmaz çiğ köftemizi satmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müşterilerimiz buradan memnuniyetle ayrılıyorlar.  Bizi tercih ettikleri için hepsine teşekkür ediyoruz.” Dedi.
vazgecilemeyen-lezzet-‘o-ses-cigkofte’4.jpg
HABER: Nurhan GÜZEL – Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber