Vatandaşların sorunları görüşüldü

Vatandaşların sorunları görüşüldü
İçişleri Bakanlığı’nın vatandaşla buluşulması yönünde ki genelgesi sonrası Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney’in başkanlığında Çarşamba İlçesi Dikbıyık Mahallesi’nde 21 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.  

Vatandaşlarla buluşma toplantısı kapsamında Melik, Otluk, Saraçlı, A.Turgutlu, Ahubaba, Aşıklı, Bahçelievler, Bayramlı, Bölmeçayır, Çelikli, Taşdemir, Y.Karacalı, Yeşilova, Y.Karabahçe, Karabahçe, Y.Turgutlu, Tilkili, Güzpınar, Epçeli, Karakulak,Dikbıyık mahalle muhtarlarının katıldığı 21 mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı.

Dikbıyık’ta gerçekleştirilen ve Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney’in başkanlık ettiği toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ve Fen işleri ve Su, Kanalizasyon Daire Başkanları, Çarşamba Belediye Başkanlığı Zabıta ve Fen İşleri Müdürleri, Kurum amirleri, YEDAŞ ve Türk Telekom müdürleri, muhtarlar yol,su,ve Elektrikle ilgili problemleri gündemin ana maddelerini oluşturdu.

Kaymakamımız Mustafa Güney, yaptığı konuşmada ülkemizin hukuk devleti olduğunu ve tüm kamu personelinin vatandaşın sıkıntılarının çözümünde hukuk kuralları içinde elinden gelen tüm gayreti ortaya koyması gerektiğine vurgu yaptı. Bu toplantıların birbirimizi anlama bir ve beraber olmamıza katkı verecek süreçlere imkan tanıyacağını,kendilerine düşeninde çalışmak ve vatandaşın problemin sorunun bir an önce çözmek olduğunu ve bunun için burada bulunduklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Yurt, toplantıya davet edilmelerinden, vatandaşla buluşmaktan dolayı memnun olduklarını, tüm çabalarının halka hizmetin en üst düzeyde sunulduğu bir Çarşamba için  olduğunu belirtti.

İlgili kurum amirleri konuları ile ilgili olarak vatandaşımızın sorularını cevaplandırarak çözümü konusunda yapılacakları anlattılar. Katılımcılara katkılarından ve  katılımlarından dolayı teşekkür eden Kaymakamımız Mustafa Güney, Ülkemizi güzel bir geleceğin beklediğini bekleyerek toplantıyı nihayetlendirdi.

HABER MERKEZİ                  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber