Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Vatandaşların beklentisi kimin umurunda!?

Vatandaşların beklentisi kimin umurunda!?

Son zamanlarda etrafı dikkatle izliyorum da, herkesin yüzü asık... Neden aramaya hiç gerek yok. Çünkü nedenler çok değil karmakarışık.

Mesela, 15 Temmuz sonrasında çok büyük beklenti içine sokulan, siyasi FETÖ temizliği konusu sulandırıldıkça sulandırıldı.

Vatandaşlar tutuklanan ve hatta ceza bile almaya başlayan  Memur, bürokrat, esnaf irili ufaklı  FETÖCÜLERİ değil. Israrla SİYASİ BÜYÜK FETÖ DESTEKÇİLERİNİ, İŞ ADAMLARINI bekliyor.

Ama bakıyorsunuz gündem çok farklı. Gündem ne?

6 TL ye ulaşan benzin, 5 TL'yi geçen mazot ve 3 TL bandına oturtulan otogaz, ev tülleri 80-90 tl arasında, para etmeyen Fındık, metrelerce Şeker fabrikasında kuyruk bekleyen vatandaşlar, Enflasyon, alım gücü, vs vs vs...

Millette gülecek yüz kalmamış. Ama her şeye rağmen inatla Siyasi temizliği bekliyor. Peki siyaset ne yapıyor?

6 Büyükşehir Belediyesini aldı  sanki iş bitti. Diğer il ve ilçelerde ki belediye başkanları, parti teşkilatlarında ki FETÖ bağlantıları olan isimleri almadıkça Millet. Otomatiğe bağlanan ZAM FURYASI MİSALİ şiştikçe şişiyor.

Mesela bölgemizde dedikodular, iddialar ve beklentiler ayyuka çıkmışken, günler, aylardır dilden dile alınacağından DEM VURULAN belli sayıda ki Milletvekili, Belediye başkanları ve iş adamları ile parti teşkilatlarında ki isimler dururken, İl Başkanı gidecek mi, kalacak mı polemiğine vatandaşların tepkisi de büyük olacak gibi.

İcra dairelerinde, Vergi ve SGK borçlarında bataklar, iflaslar ayyuka çıkmış kimsenin umurunda değil. Çok yakında inşaat alanında da büyük iflaslar  yaşanıp ekonomi SOS sinyalini net vermeye başladığı gün,

Sanırım Türkiye'de siyasette ki beklentilere cevap vermemenin cezasını AK Parti Genel Merkezi çekecek gibi görünüyor.  Hadi canım diyenler perde gerisinde ne ile uğraşıyor. Yada canbaza bak derken neler yaşanıyor fark ediyor muyuz?

Samsun İl başkanı kim olacak?  Başkan Göksel kalacak mı?  Gidecek mi? Bu soruyu birileri suni gündem oluşturarak pompalıyor, fırsat kolluyor....  Bu tipler Kimin kağnısı gıcırdarsa ona koşacak...  Anlayacağınız dava, parti hepsi hikaye...

Kısacası ortalık toz duman... Siyaset kendi keyfinde...  Bu nedenle AK Partide Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan beklentileri ayyuka çıkan il ve ilçelerin kalan belediyelerinde, parti teşkilatlarında temizliğe en kısa sürede başlamalı.

Ülkede ki siyasetin gidişatı tıpkı yamaçtan aşağıya freni patlamış şoförü uyuklayan kamyon misali gidiyor. Uçuruma düşüp düşmeme noktasında ki yol ayrımı Reisin elinde... Bu aralar uykusuz geceler Reisi bekliyor.

Kısacası gelecek 2-3 ay çok önemli AK Parti adına. Çünkü bu zamanda gelecekte AK Partinin var olma ya da yok olma savaşı veya mücadelesi olacak.

Bu işte sadece Reisle olamayacağına göre. Gelecek günler çok şeye gebe görünüyor.

Ama siyasette net görünen, Vatandaşların beklentisi kimsenin umurunda değil!?

Bunun acısı ağır çıkacak gibi. Kötü kokular geliyor.

Erken seçim kaçınılmaz dedik ya...

Boşa demedik.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi