VATANDAŞIN ‘SU FATURASI’ ÇİLESİ

VATANDAŞIN ‘SU FATURASI’ ÇİLESİ
Çarşamba İlçesi’nde su faturasını ödemek isteyen vatandaşlar SASKİ’nin ilçede bulunan veznelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Çarşamba İlçesi’nde yaşayan vatandaşlar su faturası ödemek için fatura ödeme veznelerine koştu. 9 günlük bayram tatili nedeniyle evlerine gelen su borcunu ödeyemeyen vatandaşlar, bayram tatilinin sonrasında su tahsilat veznelerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Veznede çalışan tahsilat için aralıksız çalıştı.


Su borçlarını ödemek için sırada bekleyen vatandaşlar, bayram tatili nedeniyle faturayı ödeyemediklerini, borcun son ödeme gününde sıcak havanın altında beklediklerini söylediler. Vatandaşlar, “Sabah saat 7’den bu yana su borcumuzu ödemek için bekliyoruz. Kaç saattir sıranın bize gelmesini bekliyoruz. Borcumuz son güne kaldı. Bayram tatilinden sonra hemen vezneye geldik ama bizim durumumuzda olanlar çok. Çarşamba gibi bir yerde daha fazla vezne olmalı” dediler.
HABER-FOTO:Nuri ŞEKER

vatandasin-‘su-faturasi’-cilesi-(1).jpgvatandasin-‘su-faturasi’-cilesi-(3).jpgvatandasin-‘su-faturasi’-cilesi-(4).jpgvatandasin-‘su-faturasi’-cilesi-(5).jpg
 



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber