VATANDAŞ YİNE MEYDANDA BULUŞTU

VATANDAŞ YİNE MEYDANDA BULUŞTU
Geçtiğimiz hafta Cuma günü (15 Temmuz) akşamı yaşanılan olaylar sonrası meydanlardan ayrılmayan vatandaşlar, demokrasi nöbetine devam etti. Vatandaşlar, aldıkları seccadeler ile hep birlikte saf tuttu.

Çarşamba İlçesi Belediye Meydanı’nda 15 Temmuz gününden itibaren akşamları meydanı boş bırakmayan vatandaşlar, demokrasi nöbetini önceki gün de sürdürdü. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘sokaklara çıkın’ açıklamalarının ardından sokaktan ayrılmazken, darbe girişimine büyük tepki gösterdi. Demokrasi, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak istediklerini belirten vatandaşlar, günlerdir Belediye Meydanı’nda ellerindeki Türk bayrakları ile darbeye karşı olduklarını hep bir ağızdan söylediler.

Önceki gece Belediye Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlar, ellerine aldıkları seccadelerle meydanda toplanarak, hep birlikte saf tuttu. Kılınan namaz sonrasında vatandaşlar, ülkenin üzerindeki oynanan oyunların bir an önce son bulmasını, darbe girişimlerinde fedakarca şehitlik mertebesine ulaşan vatandaş ve güvenlik güçleri çalışanları için dua yapıldı. Topluluğun bekleyişi gece boyunca sürdü.

KOMUTAN ALKIŞLANDI!

Kılınan namazlar sonrasında Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı halka hitap etti. Konuşmalar öncesinde meydanda ki buluşmada vatandaş ile birlikte saf tutan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal’ı vatandaşlar uzun süre alkışladı.
 

 


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber