VATANDAŞ 'BATIYAKA' DEDİ

VATANDAŞ BATIYAKA DEDİ
Ramazan Bayramının 1. günü Batı yaka' da ki hiç bir malzeme alınmadan hizmete yeni malzemeler ve bina ile Doğuyaka’da hizmete açılan AK Parti İlçe binası hakkında vatandaşlar da şaşırtıcı cevaplar verdi. Ağırlık Batı yaka oldu.

AK Parti'liler Batı yaka'yı, AKP'liler Doğu yaka’yı mı kullanıyor?

Çarşamba ilçesinde kurulduğu günden bu güne kadar Batıyaka’da partililerine hizmet veren AK Parti, Ramazan Bayramının 1. günü Doğu yaka Belediye binası karşısında bulunan İmamoğulları binasına taşınmasına rağmen tarihi köprü üzerinde yeni hizmet binası konusunda hangi binanın daha kullanışlı ve ilçe binasının hangi tarafta kinin kullanıldığı sorusunu vatandaşlara yönelttik. Yeni hizmet binasının çoğu vatandaşlar ve partililer tarafından dahi bilinmediği gözlendi.

 

Belediye Binasının da bulunduğu Doğu yakada yeni hizmete açılan binadan haberdar olmayan vatandaşlar, sıklıkla daha çok Batı yaka'da bulunan binaya giderek kapalı kapıyla karşılaşıyor.
Birçok vatandaş, ulaşım açısından Batı yaka'da ki parti binasının daha elverişli olduğunu belirtirken, Doğu yaka'ya taşınmasından haberdar olmaması şaşırtıcı bir durum olduğunu ve gereksiz bir çalışma olduğunu dile getirdiler.

Tarihi köprü üzerinde Vatandaşlarımıza, "AK Parti'nin iki tarafta da ilçe binası olduğunu ve hangi yakada hizmet vermektedir" sorusuna az sayıda partili ve vatandaş Doğu yaka'da yeni taşındı biliyoruz dese de genel ve çoğunluk olarak ‘Batıyaka’ cevabını vermeleri dikkatlerden kaçmadı. AK Partinin habersiz taşınmasına anlam veremeyen çoğu vatandaş, Tarihi köprü üzerinde, iki geçe de parti binası bulunduğu düşüncesiyle, ‘iki parti binasına gerek yok, masrafa yazık, ne zaman kuruldu ’ gibi cevaplarla farklı bir düşünceyi ortaya çıkarıyor.

İsim vermeden genel olarak vatandaşlar ve partililerin sorumuza verdiği cevaplar:

-Batı Yaka’daki bina faaliyette...

- İkisi de aynı olması lazım.

-Hangisinin faaliyette olduğunu bilmiyorum.

- Doğu Yaka yeni açıldı ikisi de faaliyette.

- Şu an ikisi de faaliyette.

- Benim için hiç önemli değil ama Batı Yaka’daki parti binası faaliyette.

- Benim için değişmiyor ama Batı Yaka’daki faaliyette.

 - Bilmiyorum ben MHP’ye destek veriyorum, onun çalışmalarını izliyorum.

- İki parti binası da faaliyette değil.

- Batı Yaka’daki bina faaliyettedir sanırım orası daha hareketli ve merkezi.

- Bilmiyorum hiçbir fikrim yok.

- Bence Batı Yaka’da ki faaliyette.

-Batı yaka da bir tane vardı ikincisi ne zaman kuruldu?

 

İsmini vermek istemeyen bazı partililer ise, "Bizim gibi gerçek AK Partililer bu AKP'liler tarafından partimizden, teşkilatımızdan uzaklaştırılmak isteniyor. Onun için de her yol deneniyor. Son yıllarda bayramlaşmalara dahi kurucularını, eski yönetici ve başkanlarını bile davet etmeyecek kadar kinle dolu sözde bu günkü yöneticilerin AK Partili olması imkansız. Bize göre gerçek AK Partili olanlar hala Batı yaka'da ki ilçe binasının kullanılmasından yana ve bizimkiler orayı kullanıyor, AKP'liler ise Doğu yaka'yı kullanıyor. Sanırım Belediye Başkanı ile daha çok yakın olup başkanı bu tarafa kadar yürütmek, halkın içine sokmak ve hizmet için isteği olanlardan uzak tutmak istiyorlar. Gerçek AK Partili halkın içinde ve onların derdi ile dertlenen kişidir. Biz bu nedenle bunların AK Partili olduğuna inanmıyoruz" ifadelerini kullanarak mevcut yönetim nedeni ile çok sıkıntılı olduklarını dile getirerek tepkilerini de bu şekilde gösterdikleri gözlendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber